Prezentare – AORUS H370 Gaming 3 WiFi

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 26 April, 2018.

AORUS H370 Gaming 3 WiFi

 
A venit primavara… cu vegetatie abundenta, caldura, soare si nu in ultimul rand… placi de baza. It’s raining motherboards, ar spune The Weather Girls, daca ar activa in zilele noastre. Nu mai putin de 8 placi de baza v-am prezentat in ultima luna… cred ca nici in vremurile de aur ale overclocking-ului, cand intorceam placile de baza pe toate partile si nu prea ne interesau carcasele sau perifericele, nu am avut un asemenea randament.

Hei… exista totusi motive pentru asta. In primul rand Intel, care au completat in sfarsit oferta LGA 1151, atat cu procesoare noi cat si cu chipset-uri noi. Si nu in ultimul rand AMD, care au lansat o serie intreaga de procesoare noi si implicit un nou chipset. Prin urmare, daca aveti de gand sa va schimbati platforma, primavara aceasta poate fi un moment la fel de bun ca oricare altul. Bine… nu si din punct de vedere al placilor video… acolo inca mai avem de asteptat.

Totusi, la capitolul procesor + placa de baza parca oferta producatorilor a devenit deodata semnificativ mai vasta, iar asta este un lucru bun. Si daca la inceputul lunii va povesteam despre placi de baza B360 pentru Intel, iar la mijlocul lunii v-am povestit despre placi de baza X470 pentru AMD, parca era si cazul sa abordam celalalt chipset lansat de Intel pe 3 Aprilie, mai precis H370. Si uite asa intra in scena AORUS H370 Gaming 3 WiFi, prima placa de baza H370 care a ajuns in laboratorul nostru.
 

Comentarii

8 comentarii la: Prezentare – AORUS H370 Gaming 3 WiFi

 1. seniL a scris pe:

  Unde sunt zilele când la 3-400 de lei îți luai o placa placa care stia raid, acum cumva producători care oricum nu mai vând că pe vremuri fac că aceste dotări să pară un lux și baga niște preturi de te doare capul

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Unde sunt vremurile cand dolarul era 3 lei…

 3. Gigel a scris pe:

  E cu 84 de bani im plus deci undeva la 30% mai mult,deci undeva la 540 fata de 400 ,plus ca s-ai mai scumpit …650 700 ,o iei la 550 dar fara transport din germania,na traim in romania!

 4. Radu a scris pe:

  Multumim pentru aceste informatii foarte folositoare. Vizita pe acest site este un prilej bun pentru incepatori sa afle lucruri altfel greu de inteles. Multumim si pentru ultima fraza care a oferit raspuns intrebarii care imi statea pe limba: “dar dumneavoastra ce ati alege?”.Numai bine!

 5. kdlsakdsa a scris pe:

  Nu mai vorbim de faptul ca acum placa de baza e un pcb cu alimentare si cateva chip-uri de periferice. Pe vremuri aveai northbridge, southbridge si o multime de chestii. Acum iti baga un led rgb si trebuie sa platesti inca 200 lei.

 6. Multumim pentru informatiile foarte folositoare. Preturile sunt cam maricele totusi!

 7. Design, performanta, caracteristici, tehnologie inalta – ⭐⭐⭐⭐⭐.

 8. AORUS este o colectie fara precedent in materie de gaming sau de ce nu mining. Toate produsele in gama AOURUS au un raport calitate/pret foarte buna, iar performanta este incredibila. Multumim ASUS pentru astfel de produse !!!

Lasa-ne un comentariu: