Prezentare – AORUS H370 Gaming 3 WiFi

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 26 April, 2018.


 

 
Back-panel-ul este identic, fiind dotat cu un conector PS/2, 4 conectori USB 2.0, 2 conectori USB 3, un conector USB 3.1 Gen 2, un conector USB 3.1 Gen 2 Type-C, un conector DVI, un conector HDMI, un conector RJ-45 si conectica audio uzuala.

Spre deosebire de B360 Gaming 3 WiFi, unde etajul de alimentare era identic cu ceea ce puteam vedea in cazul modelului AORUS Z370 Ultra Gaming (4+3), de aceasta data avem de-a face cu un etaj de alimentare si mai solid, controlat de catre un chipset ISL95866, produs de Intersil, alcatuit din 8+2 faze. Evident, in acest caz discutam despre faze dublate, AORUS H370 Gaming 3 WiFi fiind dotata cu un driver si un mosfet per faza.
 

Comentarii

8 comentarii la: Prezentare – AORUS H370 Gaming 3 WiFi

 1. seniL a scris pe:

  Unde sunt zilele când la 3-400 de lei îți luai o placa placa care stia raid, acum cumva producători care oricum nu mai vând că pe vremuri fac că aceste dotări să pară un lux și baga niște preturi de te doare capul

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Unde sunt vremurile cand dolarul era 3 lei…

 3. Gigel a scris pe:

  E cu 84 de bani im plus deci undeva la 30% mai mult,deci undeva la 540 fata de 400 ,plus ca s-ai mai scumpit …650 700 ,o iei la 550 dar fara transport din germania,na traim in romania!

 4. Radu a scris pe:

  Multumim pentru aceste informatii foarte folositoare. Vizita pe acest site este un prilej bun pentru incepatori sa afle lucruri altfel greu de inteles. Multumim si pentru ultima fraza care a oferit raspuns intrebarii care imi statea pe limba: “dar dumneavoastra ce ati alege?”.Numai bine!

 5. kdlsakdsa a scris pe:

  Nu mai vorbim de faptul ca acum placa de baza e un pcb cu alimentare si cateva chip-uri de periferice. Pe vremuri aveai northbridge, southbridge si o multime de chestii. Acum iti baga un led rgb si trebuie sa platesti inca 200 lei.

 6. Multumim pentru informatiile foarte folositoare. Preturile sunt cam maricele totusi!

 7. Design, performanta, caracteristici, tehnologie inalta – ⭐⭐⭐⭐⭐.

 8. AORUS este o colectie fara precedent in materie de gaming sau de ce nu mining. Toate produsele in gama AOURUS au un raport calitate/pret foarte buna, iar performanta este incredibila. Multumim ASUS pentru astfel de produse !!!

Lasa-ne un comentariu: