Prezentare – AORUS H370 Gaming 3 WiFi

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 26 April, 2018.

 
Chiar daca cele doua modele se aseamana destul de mult, dispunerea anumitor conectori ne indica faptul ca nu avem de-a face chiar cu acelasi PCB. Totusi, similaritati exista din plin, AORUS H370 Gaming 3 WiFi fiind o placa de baza solida, la fel ca si sora ei B360. AORUS H370 Gaming 3 WiFi este dotata cu un slot PCI-E 3.0 x16, un slot PCI-E 3.0 x4 si 3 slot-uri PCI-E 3.0 x1. La capitolul stocare intalnim doua slot-uri M.2 (dintre care unul protejat cu ajutorul unui heatsink), respectiv 6 conectori S-ATA 3. Conexiunea la retea este asigurata de controller-ul Intel i219V, respectiv de solutia Intel WiFi 11ac 2×2 AC 9560.

Totusi, fata de B360 Gaming 3 WiFi, de aceasta data intalnim o solutie audio moderna (ALC1220, condensatori WIMA), precum si zona de iluminare din dreptul conectorului ATX 24 pin, prezenta pe toate modelele AORUS lansate pana acum, cu exceptia lui B360 Gaming 3 WiFi.

 


 

 

Comentarii

8 comentarii la: Prezentare – AORUS H370 Gaming 3 WiFi

 1. seniL a scris pe:

  Unde sunt zilele când la 3-400 de lei îți luai o placa placa care stia raid, acum cumva producători care oricum nu mai vând că pe vremuri fac că aceste dotări să pară un lux și baga niște preturi de te doare capul

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Unde sunt vremurile cand dolarul era 3 lei…

 3. Gigel a scris pe:

  E cu 84 de bani im plus deci undeva la 30% mai mult,deci undeva la 540 fata de 400 ,plus ca s-ai mai scumpit …650 700 ,o iei la 550 dar fara transport din germania,na traim in romania!

 4. Radu a scris pe:

  Multumim pentru aceste informatii foarte folositoare. Vizita pe acest site este un prilej bun pentru incepatori sa afle lucruri altfel greu de inteles. Multumim si pentru ultima fraza care a oferit raspuns intrebarii care imi statea pe limba: “dar dumneavoastra ce ati alege?”.Numai bine!

 5. kdlsakdsa a scris pe:

  Nu mai vorbim de faptul ca acum placa de baza e un pcb cu alimentare si cateva chip-uri de periferice. Pe vremuri aveai northbridge, southbridge si o multime de chestii. Acum iti baga un led rgb si trebuie sa platesti inca 200 lei.

 6. Multumim pentru informatiile foarte folositoare. Preturile sunt cam maricele totusi!

 7. Design, performanta, caracteristici, tehnologie inalta – ⭐⭐⭐⭐⭐.

 8. AORUS este o colectie fara precedent in materie de gaming sau de ce nu mining. Toate produsele in gama AOURUS au un raport calitate/pret foarte buna, iar performanta este incredibila. Multumim ASUS pentru astfel de produse !!!

Lasa-ne un comentariu: