Prezentare – AORUS H370 Gaming 3 WiFi

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 26 April, 2018.

 
Nu avem parte de surprize la capitolul ambalaj – de fapt, atat ambalajul, cat si placa de baza in sine, seamana destul de mult cu ceea ce am putut vedea in cazul lui AORUS B360 Gaming 3 WiFi. La fel ca si acolo, in pachet gasim manualul utilizatorului, discul cu driveri, I/O Shield-ul, 2 cabluri S-ATA, un Q-Connector, un adaptor Intel WiFi 11ac 2×2 AC 9560, respectiv antenele acestuia.

 

Comentarii

8 comentarii la: Prezentare – AORUS H370 Gaming 3 WiFi

 1. seniL a scris pe:

  Unde sunt zilele când la 3-400 de lei îți luai o placa placa care stia raid, acum cumva producători care oricum nu mai vând că pe vremuri fac că aceste dotări să pară un lux și baga niște preturi de te doare capul

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Unde sunt vremurile cand dolarul era 3 lei…

 3. Gigel a scris pe:

  E cu 84 de bani im plus deci undeva la 30% mai mult,deci undeva la 540 fata de 400 ,plus ca s-ai mai scumpit …650 700 ,o iei la 550 dar fara transport din germania,na traim in romania!

 4. Radu a scris pe:

  Multumim pentru aceste informatii foarte folositoare. Vizita pe acest site este un prilej bun pentru incepatori sa afle lucruri altfel greu de inteles. Multumim si pentru ultima fraza care a oferit raspuns intrebarii care imi statea pe limba: “dar dumneavoastra ce ati alege?”.Numai bine!

 5. kdlsakdsa a scris pe:

  Nu mai vorbim de faptul ca acum placa de baza e un pcb cu alimentare si cateva chip-uri de periferice. Pe vremuri aveai northbridge, southbridge si o multime de chestii. Acum iti baga un led rgb si trebuie sa platesti inca 200 lei.

 6. Multumim pentru informatiile foarte folositoare. Preturile sunt cam maricele totusi!

 7. Design, performanta, caracteristici, tehnologie inalta – ⭐⭐⭐⭐⭐.

 8. AORUS este o colectie fara precedent in materie de gaming sau de ce nu mining. Toate produsele in gama AOURUS au un raport calitate/pret foarte buna, iar performanta este incredibila. Multumim ASUS pentru astfel de produse !!!

Lasa-ne un comentariu: