ECS H67H2-M – Prezentare

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 1 April, 2011.

Ehehei dragii mosului, a trecut ceva timp de la lansarea Sandy Bridge si de la planul nostru diabolic legat de placile de baza destinate acestor procesoare. Intre timp, Sandy Bridge s-a lansat, problemele cu porturile S-ATA au fost anuntate, si chiar si corectate pana in acest moment. Asa cum spuneam atunci, planul era sa prezentam majoritatea placilor de baza destinate acestor procesoare inainte de lansare. Desigur, asta nu inseamna ca am exclus din start modelele care apar dupa lansare sau modelele care au ajuns la noi mai tarziu, astfel incat astazi continuam seria prezentarilor P67 si H67 cu inca un producator.

Este vorba despre ECS, care ne-au prezentat la CeBIT o gama completa de placi de baza bazate pe chipset-urile P67 si H67. Prima placa de baza din line-up-ul ECS pe care am apucat sa punem mana este varful de gama H67 al acestora, mai precis H67H2-M, o placa de baza mini-ATX construita in jurul chipset-ului H67 revizia B3. ECS H67H2-M face parte din gama Black Deluxe a celor de la ECS, ceea ce inseamna ca avem de-a face cu un produs de top, chiar daca dimensiunile nu sunt foarte generoase.

De altfel, atat dotarile cat si aspectul acestei placi indica acest lucru, asa ca haideti sa lasam vorbaria si sa ne apucam de treaba.

.

Comentarii

6 comentarii la: ECS H67H2-M – Prezentare

 1. Cel puțin la design, sunt impresionată de rezultat. Absolut strălucitoare placa!

 2. Cornel Dinu a scris pe:

  Un pret estimativ si cand ar putea fi gasita in magazinele noastre ? e tare dragalasa 😀

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Pretul recomandat in vest este 180$. In Romania, cu tot cu TVA si conversia EURO/Dolar, va ajunge probabil pe la 650 RON. Cand anume, nu stim exact.

 4. Sirbu Andreea a scris pe:

  Cred ca pretul este pe masura. Prezentarea este foarte ok si placa arata foarte bine. 🙂

 5. Otilia Iacobinescu a scris pe:

  Prețul e un pic cam mare pentru bugetul meu actual. Adică ai dat 650 lei doar pe placă, cât dai pe procesor și pe ram?

 6. Foarte tare prezentarea am ramas impresionata

Lasa-ne un comentariu: