GIGABYTE P67A-UD5, P67A-UD3P si P67A-UD3 Preview

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 21 December, 2010.

Daca totul merge conform planului, acesta este ultimul articol scris de mine in 2010. Nu va speriati, colegii mei mai au de asemenea cateva surprize pentru voi pana la sfarsitul anului, si pot sa va spun de pe acum ca va fi agitatie pe LAB501 pana in ultimele zile ale acestui an. Eu trebuie totusi sa va urez toate cele bune de pe acum, nu pentru ca as pleca undeva in cine stie ce vacanta excentrica, ci pentru ca am inceput pregatirile si testele pentru primele mari articole din 2011. In prima saptamana din Ianuarie o sa incepem anul in forta, la fel ca si cei de la Intel, asa ca atunci cand cititi aceste randuri eu o sa fiu deja prins in teste cu noile procesoare Intel. Asa ca m-am gandit sa va mai arat cateva placi de baza pana atunci.

In urma cu mai bine de o luna incepeam seria preview-urilor hands-on cu placi de baza LGA 1155. Primul model pe care l-am analizat atunci era produs de Gigabyte, si inca 3 modele ale aceleiasi companii au fost prezentate pe LAB501 de atunci si pana acum. Cum gama Gigabyte LGA 1155 este compusa din nu mai putin de 12 modele, nu ar fi posibil sa prezentam chiar fiecare model in parte, dar asta nu inseamna ca nu va vom prezenta pe cele mai interesante dintre ele.  De exemplu, Gigabyte P67A-UD5, Gigabyte P67A-UD3P sau Gigabyte P67A-UD3 par niste chestii care isi vor gasi cu siguranta locul in PC-urile unora dintre voi in prima parte a anului viitor.

Cu totii am admirat Gigabyte P67A-UD7, dar poate nu toti pasionatii vor avea nevoie de o asemenea nava amiral pentru P67; pei care vor dori cat mai multe dotari, o performanta cat mai buna dar si un pret ceva mai accesibil, se vor orienta cu siguranta inspre Gigabyte P67A-UD5. La polul opus, cei care vor considera ca P67A-UD4 le depaseste atat bugetul cat si nevoile, vor aprecia cu siguranta P67A-UD3P, probabil cea mai ieftina placa de baza Gigabyte din gama high-end (PCB negru, etc). Iar pentru cei care isi vor dori o solutie cat mai ieftina, fara a face insa compromisuri la capitolul form-factor si dotari, P67A-UD3 este o varianta demna de luat in seama, mai ales ca pastreaza traditionalul albastru Gigabyte (pentru nostalgici). Avem deci de-a face cu trei produse interesante, asa ca haideti sa lasam putin sarmalele deoparte si sa ne apucam de treaba.
.

Comentarii

Un comentariu la: GIGABYTE P67A-UD5, P67A-UD3P si P67A-UD3 Preview

  1. Speed a scris pe:

    ai avut pe mana si modelul ud3r ceva diferente notabile? sarbatori fericite

Lasa-ne un comentariu: