GIGABYTE P67A-UD4 Preview
O, nu… inca una… Stiu, sunt multe, dar sincer sa fiu prefer sa vorbim despre ele inainte de lansare decat dupa. De fapt, cred ca este o procedura mult mai interesanta tipul asta de preview, decat un review mult intarziat dupa ziua lansarii. Mult intarziat deoarece noi deobicei testam indelung o placa de baza, iar voi aveti nevoie de informatii atunci, in momentul lansarii, ca sa stiti ce cumparati. Asa ca, haideti sa mai vedem una. ivermectin our on dosage for mini pigs Cum ce? O placa de baza LGA 1155, desigur.
Pana acum v-am prezentat cea mai ieftina placa de baza Gigabyte cu H67 (H67M-D2) dar si cea mai scumpa placa de baza Gigabyte cu H67 (H67MA-UD2H). De asemenea, v-am prezentat varful de gama al seriei P67, mai precis P67A-UD7, o adevarata vedeta care s-a bucurat de atentia intregii lumi. Din cele 12 placi de baza LGA 1155 anuntate de Gigabyte, despre care ar mai trebui sa vorbim? Dupa parerea mea, modelele care vor echipa in numar mare calculatoarele voastre vor fi UD5, UD4 si UD3R, astfel incat astazi vom vorbi despre modelul de mijloc, mai precis Gigabyte P67A-UD4.
Gigabyte P67A-UD4 face parte din gama de modele cu staif, adica are PCB-ul negru, si o serie de dotari care o recomanda pentru sisteme destul de puternice. Ca sa intelegem mai bine de ce spun asta, trebuie sa ne concentram in primul rand pe minusuri si sa ne intrebam ce dotari lipsesc de pe P67A-UD4. Raspunsul este foarte simplu, lipsesc butoanele de on/off, reset si clear cmos, precum si led-urile pentru diagnoza. De asemenea, nu putem realiza configuratii multi-card cu mai mult de doua placi video, iar heatsink-urile sunt prinse cu push-pins. Si gata, cam aici se termina minusurile. Ce dotari are P67A-UD4?
Ei bine, asta este o cu totul alta poveste. In primul rand avem un etaj de alimentare al procesorului construit ca un tanc, cu ajutorul a 12 tranzistori driver-mosfet. Dupa umila mea parere, acest tip de etaj de alimentare, cu 12 faze DrMOS este absolut suficient chiar si pentru cele mai animalice teste realizate cu Sandy Bridge. Poate doar niste tantali ar mai fi trebuit aruncati pe acolo ca sa fie si Ramiro multumit, in rest nu prea am ce sa reprosez acestui tip de circuit de alimentare. ivermectin capillaria Doua faze pentru controller-ul de memorie integrat si doua faze pentru memoria RAM, si cu asta avem o placa de baza solida, numai buna de impins la limita diverse procesoare naravase care contin in denumire sufixul K.
In rest, oferta este cat se poate de cuprinzatoare. UD4 dispune de certificari SLI si Crossfire, doua controller-e USB 3.0 NEC care ne pun la dispozitie 4 porturi USB 3.0 (doua pe back-panel si doua pe front-panel), un slot PCI-E 16X, un slot PCI-E 8X, trei sloturi PCI-E 1x si doua sloturi PCI, 10 porturi USB pe back-panel si posibilitatea de a conecta inca 6 porturi USB 2. para que sirve ivexterm ivermectina 0 frontale, toate conexiunile audio necesare unui consumator casnic, 4 porturi S-ATA 2 si nu in ultimul rand 2 porturi S-ATA 3. Din punctul meu de vedere, daca si versiunile de BIOS ale acestei placi de baza vor primi la fel de multa atentie precum design-ul sau, avem de-a face cu o placa de baza care dispune de toate dotarile de care avem nevoie, fara exagerari, adica exact ce a prescris medicul pentru un produs cu un raport calitate/pret foarte bun, atat pentru gameri cat si pentru overclockeri.
Bonus – inca o poza cu Sandy B in actiune, de data aceasta in Vantage.
Comentarii
Interesanta placa, ramane de vazut ce pret va avea 🙂
PS: cata iubire in poza 18!
Pingback: placa de baza 1155, ce sa fie? - My Garage