Gigabyte anunta 12 placi de baza LGA 1155

Scris de: , in categoria: Stiri, in 4 November, 2010.

Gigabyte tocmai au dat publicitatii gama completa de placi de baza pe care le pregatesc pentru lansarea Sandy Bridge din Ianuarie: nu mai putin de 12 modele construite in jurul chipsetului Intel P67 si a diferitelor forme in care acesta se prezinta. De la varfurile de gama UD5 si UD7 colorate acum in negru si pana la cele mai micute modele cu grafica integrata, aveti de unde alege in cazul in care sunteti fani Gigabyte.

Gigabyte P67A-UD7

Gigabyte P67A-UD5

Gigabyte P67A-UD4

Gigabyte P67A-UD3R

Gigabyte P67A-UD3P

Gigabyte P67A-UD3

Gigabyte PH67A-UD3

Gigabyte PH67-UD3

Gigabyte H67MA-UD2H

Gigabyte H67MA-D2H

Gigabyte H67M-D2

Gigabyte H67A-UD3H


Comentarii

10 comentarii la: Gigabyte anunta 12 placi de baza LGA 1155

  1. Anonim a scris pe:

    mda…ar fi fost interesant sa faceti si ceva investigatii si sa ne spuneti in ce conditii a avut gigabyte permisiunea intel pentru a incalca embargoul…

  2. Monstru a scris pe:

    Si asta ne intereseaza pentru ca…. ? Si pe cititorii care vor sa afle cat mai multe detalii ii intereseaza pentru ca…???

  3. Unde as putea gasi mai multe detalii despre placile astea de baza.M-ar interesa in special un raport calitate/pret.

  4. P67A-UD7 arata foarte bine (cred ca va merge cel putin pe masura aspectului), dar cred ca m-as multumi si cu H67MA-UD2H 😀

    Great job Lab501, as always!

  5. Anonim a scris pe:

    pai ma intereseaza. daca gigabyte are o relatie ceva … “mai speciala” sa zicem cu intel decat ceilalti producatori, cred ca ar fi extrem de interesant de stiut.
    nu crezi? sau pur si simplu esti ignorant?
    nu ma intelege gresit; ma bucur sa vad pozele astea, dar nu sunt decat niste poze pe care le-am mai vazut si prin alte parti. in schimb, vad ca nimeni nu vorbeste despre relatia intel-gigabyte sau, si mai interesant, intel-asus, in momentul acesta…
    de ce gigabyte si nu asus sau msi? asta e ceea ce ma intereseaza si inclin sa cred ca nu sunt singurul…

  6. Micutzu Post author a scris pe:

    In primul rand, am rugamintea sa pastrezi un limbaj adecvat.

    In al 2-lea rand, nu cred ca e vorba de nici o incalcare a vreunui embargou. Nu au fost date publicitatii specificatiile chipsetului, ale socket-ului sau macar specificate in clar numele acestora; Gigabyte doar si-au prezentat niste modele “viitoare” de placi de baza. Placi de baza pentru LGA1155 s-au tot aratat de diversi producatori inca de acum cateva luni bune, daca o sa cauti in stirile mai vechi de la noi de pe site sigur o sa le gasesti. Daca vrei sa stii care e motivul pentru care Gigabyte si-au anuntat primii lineup-ul complet, e posibil sa fie pentru ca alti producatori au inceput deja sa trimita placi de baza LGA1155 pentru review si Gigabyte compenseaza in felul asta.

  7. Fani gigabyte ;))…eu sunt fan Abit, dar din pacate cine se concentreaza doar pe produse de top si ignora mainstream-ul, da faliment 🙁

  8. Monstru a scris pe:

    Si te intereseaza daca Gigabyte are o relatie mai speciala pentru ca…??? O sa simti altfel banii dati din buzunar pe placa aia de baza? O sa fi tratat altfel la garantie? O sa fie mai performanta placa aia de baza daua au sau nu o relatie mai speciala? Mai exact din ce motiv te intereseaza pe tine ce relatie are Gigabyte cu Intel, sau ce relatie are Asus cu Intel, sau MSI cu Intel, s.a.m.d.? Ai impresia ca ne ocupam cu zvonistica si presa de tip Click sau CanCan??? Pe mine ma intereseaza sa va prezint ultimele noutati cat mai devreme, si ma intereseaza cum se comporta produsele. Relatia dintre x si y ma lasa rece. Daca asta inseamna ca sunt ignorant, fie.

  9. Moshu a scris pe:

    Bag de seama ca Intel a renunțat la arhitectura tripple channel pt memorie? Vad 2×2 sloturi inclusiv pe UD7

  10. Monstru a scris pe:

    Arhitectura Triple Channel este destinata platformelor High-End. LGA 1156 si LGA 1155 sunt platforme mainstream/performance. LGA 1366 si viitorul LGA 2011 sunt platformele Intel high-end. S-a vehiculat ideea cum ca LGA 2011 va folosi un controller quad-channel, dar inca nu avem mai multe informatii despre acest subiect.

Lasa-ne un comentariu: