MSI Big Bang XPower II – O placa speciala

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 9 June, 2012.

 

Review-ul nostru de azi va iesi putin din tipar din doua motive: In primul rand stelele s-au aliniat, iadul a inghetat, porcii au invatat sa zboare, iar calificarile pentru MOA 2012 au avut loc cat timp placa a fost in teste la mine. In al doilea rand, MSI Big Bang XPower II este placa top-of-the-line a celor de la MSI, mandria lor pentru socket-ul LGA2011.

Si ca orice placa de top, lista cu facilitati impresioneaza: 24 de faze de alimentare? Checked. 7 sloturi PCI-Express? Checked. 2 conectori pentru alimentarea CPU? Checked. Alimentare suplimentara pentru sloturi PCI-Express? Checked. Cu alte cuvinte, placa integreaza cam tot ce a putut MSI sa ofere pentru socket-ul LGA2011.

Si daca nici acum lucrurile nu sunt clare, raportez intrigat faptul ca pe PCB se pot gasi doi jumperi JCOLD, care folosesc exact la ce ne duce cu gandul numele lor… extreme cooling. Dupa cum spuneam in deschidere, stelele s-au aliniat, iar testul sub-zero a devenit o realitate.

 

 

Comentarii

8 comentarii la: MSI Big Bang XPower II – O placa speciala

 1. Stochian Ionut a scris pe:

  Ai foarte mare dreptate :), ne asteptam mult mai mult de la ei…:D

 2. Pe mine m-a fascinat din clipa in care am vazut radiatorul de “calibru 7.62” 😀 Performanta, ne-performanta, e o placa de baza cu “munitie” 😉

 3. ionutzu71 a scris pe:

  Pacat de munitie! Trage orbeste, sau si mai probabil trage cu munitie oarba .:)

 4. Yup. Pacat, ca aspect e placuta. mergea de minune intr-un Bitfenix cu niste Nanoxia frumusele.

 5. darco_2 a scris pe:

  da-le dreptul la replica :)) pune-i pe treaba, pe “arhitectii” acelui bios!
  E pacat, daca pe aer se comporta, totusi, atat de bine…

 6. MSI… au scule excelente in general.
  Placa asta e un produs de nisa, extrem, e normal sa aibe personalitate si sa nu functioneze dupa cum sumtem obisnuiti. Presupun ca azot nu ajunge pe placa decat in redactiile publicatiilor de specialitate, deci nu e asa o mare problema, apoi cine isi cumpara asa ceva se pricepe cat de cat…
  Mie personal nu mi se pare ca arata mai rau decat Gigabyte.

 7. Monstru a scris pe:

  Mda, tocmai aia e problema, nu merge cum trebuie taman in ce sunt interesati aia care se priccep 😉

 8. emil a scris pe:

  Nu sunt un specialist in overclocking, de azot nici nu mai vorbim, dar eu apreciez de 10 ori mai mult un rewiew ca acesta; realist si fara menajamente! Sunt satul de rewiew-uri pline de miere cu apa indulcita, care protejeaza greselile producatorilor punind batista pe pian cu tot felul de eufemisme !!!
  Re(s)p pt lhlades !

Lasa-ne un comentariu: