Prezentare – ASRock H110 PRO BTC+

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 2 October, 2017.

 

 

Pe panoul I/O gasim 6 porturi USB dintre care 4 sunt versiunea 2.0 in timp ce 2 sunt versiunea 3.1 Gen 1, un port Gigabit LAN (Intel i219V) precum si conexiunile audio de baza (3 jack-uri stereo). Avand in vedere destinatia acestei placi, apreciez prezenta celor doua porturi PS/2, mai ales ca este posibil sa folosim versiuni mai vechi de Windows sau chiar Linux. In ceea ce priveste conectivitatea video putem conecta la placa de baza numai dispozitive DVI-D.

VRM-ul lui ASRock H110 PRO BTC+ este alimentat dintr-un singur conector EPS cu 8 pini si este guvernat de un controller Intersil ISL95824 cu 4+2 faze. Etajul de alimentare are un total de 9 faze, acesta fiind alcatuit din tranzistoare MOSFET Sinopower SM4337 / SM4336 si bobine taiwaneze de la TRIO. Toti capacitorii sunt polimerici, insa provenienta lor nu este clara, cel mai probabil producatorul este chinez sau taiwanez.

 

 

Comentarii

4 comentarii la: Prezentare – ASRock H110 PRO BTC+

 1. ZZZ a scris pe:

  Cea mai slaba placa de mining, foarte prost gandita. Nu recomand la nimeni aceasta placa. Daca montezi un sistem cu 13 placi, mai mult ca sigur riserele din Pci-E se vor atinge si vor intra in scurt… Modelele mai vechi sunt mult mai bune si mai stabile, inclusiv Biostar ii o alternativa mult mai buna

 2. Cristi a scris pe:

  Pentru a evita scurtcircuit-ul recomand banda de poliamida care este izolatoare si rezintenta la temperatura

 3. Marian a scris pe:

  Pentru un producator cu mai multa experienta in mining propun Biostar TB250-BTC PRO plus asezarea sloturilor PCIe foarte confortabil si sigur. Este mai ieftina mai aerisita, are radiator pe VRM, dar o placa de retea mai putin fiabila.

 4. J.Nicolae a scris pe:

  Subscriu, bune review, slaba rau placa la ce ofera vs pret !

Lasa-ne un comentariu: