Prezentare – GIGABYTE X99-Ultra Gaming

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 9 September, 2016.

 

5

 

Pe panoul I/O gasim 8 porturi USB dintre care 6 sunt versiunea 3.0 in timp ce 2 sunt versiunea 3.1 (unul Type A si unul Type-C), 2 porturi Gigabit LAN precum si conexiunile audio corespunzatoare (5 jack-uri stereo aurite, o iesire optica TOSLink). Apreciez faptul ca s-a pastrat si la acest model un port combo PS/2, util atunci cand sistemul de operare nu recunoaste mouse-ul si tastatura sau cand nu ne putem desparti de perifericul nostru preferat ce foloseste acest port. X99-Ultra Gaming nu este dotata cu placa de retea WiFi integrata, in schimb avem un port M.2 dedicat si doua lacasuri speciale pe panoul I/O pentru instalarea antenelor, daca dorim sa adaugam o asemenea optiune ulterior.

VRM-ul este alimentat dintr-o mufa EPS 8-pini si este construit din 8 faze de alimentare cinstite si solide, fiind echipate cu controller si integrate PowIRstage de 60A de la International Rectifier. Soliditatea etajului de alimentare este completata de bobinele masive fabricate de Cooper Bussmann. Filtrarea tensiunii procesorului este realizata de catre condensatori solizi polimerici de la Nichicon ce au un ESR mic si fiabilitate mare in timp. Etajul de alimentare al memoriilor DDR4 este alcatuit din 2 faze care folosesc aceleasi integrate PowIRstage si bobine dimensionate ceva mai modest, lucru normal de altfel.

 

16

9

15

13

12

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – GIGABYTE X99-Ultra Gaming

  1. Wavetrex a scris pe:

    Un pic tarziu 😉
    Dar probabil ca e vina mea, am cumparat prima bucata cum a aparut pe stocul “furnizorilor”, apoi a disparut.. si a aparut din nou mai tarziu ^.^

    Pot sa confirm, e o placa exceptionala !
    Conectivitate completa… e pregatita pentru viitorii 2-3 ani lejer.

Lasa-ne un comentariu: