Prezentare – GIGABYTE Z270X Gaming SOC

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 6 April, 2017.

Concluzii

 
Desigur, nu am mentionat asta mai devreme, dar cred ca va inchipuiti ca GIGABYTE Z270X Gaming SOC este dotata cu toate bunatatile pe care le-am vazut pe placile de baza AORUS si nu ma refer aici doar la RGB Fusion sau solutia audio, ci si la compatibilitatea cu monoblock-ul EKWB dedicat placilor GIGABYTE Z270, aplicatia Smart Fan 5, toti conectorii pentru ventilatoare capabili sa suporte 2A, adica orice de la ventilatoare de turatie mare si pana la pompe PWM, USB DAC-UP 2, suport pentru RAID NVMe, controller ASMEDIA 2142 USB 3.1 sau dual BIOS UEFI.

Daca privim problema din punctul de vedere al unui overclocker purist, este destul de clar ca GIGABYTE nu vor mai produce o placa de genul X58A-OC sau Z97X SOC-Force LN2. Pe de alta parte, GIGABYTE Z270X Gaming SOC este un hibrid interesant, avand capacitati reale de OC, concomitent cu oferirea majoritatii dotarilor pe care si le-ar putea dori orice gamer. Practic, in afara de lipsa unei solutii Killer LAN, nu cred ca ne putem plange de solutiile alese de catre cei de la GIGABYTE pentru modelul Z270X Gaming SOC.

Desigur, cel mai important atu al acestei placi este constructia solida, dar si comportamentul impreuna cu kit-uri de memorie motorizate de IC-uri Samsung B-Die. Si daca nu v-am aratat teste in acest sens in prezentarea de fata, pot sa va asigur ca veti vedea lucruri interesante din partea echipei LAB501 pe GIGABYTE Z270X Gaming SOC. Daca stati prin zona, veti vedea exact cum se comporta aceasta in overclocking-ul memoriilor fata de alte nume importante si… cine stie… poate si putin azot. For old time’s sake…
 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – GIGABYTE Z270X Gaming SOC

  1. eudan62 a scris pe:

    O minunăție de placă.Astăzi am comandat-o.Mulțumim.

Lasa-ne un comentariu: