Prezentare – GIGABYTE Z690 AERO G

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 11 November, 2021.

GIGABYTE Z690 AERO G

 
Saptamana trecuta v-am povestit in detaliu despre o intreaga armada de placi de baza Z690 care au ajuns pe masa noastra de teste, precum si despre modul in care se comporta doua dintre cele trei modele Alder Lake, lansate nu cu mult timp in urma. Si asa cum v-am promis, urmeaza si un articol dedicat mezinului seriei, Intel Core i5 12600K, doar ca acesta a fost ceva mai naravas si s-a lasat asteptat indelung.

Pana cand interesantul mezin al celei de-a 12-a generatie de procesoare Intel Core va fi gata de prezentat intr-un review dedicat, ne-am gandit ca nu ar strica sa profitam de acest ragaz si sa va mai prezentam placile de baza care au ajuns la noi ulterior NDA-ului.

Un astfel de exemplu este GIGABYTE Z690 AERO G, o placa de baza mainstream, care reprezinta un pas in directia unificarii limbajului comercial utilizat de GIGABYTE atat pentru placi de baza sau placi video, cat si pentru notebook-uri. Spun asta deoarece seria dedicata creatorilor se numea pana acum Vision, insa aceasta denumire a fost inlocuita cu Aero, care este, de altfel, denumirea unei populare serii de notebook-uri de la GIGABYTE.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – GIGABYTE Z690 AERO G

Lasa-ne un comentariu: