Prezentare – MSI MPG Z490 Gaming Carbon WiFi & MSI MAG Z490 Tomahawk

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi de baza, in 30 April, 2020.

MSI MPG Z490 Gaming Carbon WiFi

 
Evident, din lista producatorilor prezenti in linia intai nu puteau lipsi cei de la MSI, acestia fiind o parte importanta a triumviratului ASUS / GIGABYTE / MSI, care domina fara drept de apel piata placilor de baza in ultimii 10 ani. Producatorul taiwanez a avut o abordare diferita fata de ceilalti colegi. Astfel, daca in cazul celorlalti mari producatori am primit varfuri de gama, MSI au mizat pe doua modele care fac parte din serii care se bucura de un succes considerabil in Romania, mai precis MSI MPG Z490 Gaming Carbon WiFi si MSI MAG Z490 Tomahawk.

Ambele modele sunt dotate cu tot ce am putea avea nevoie, iesind insa in evidenta si datorita raportului calitate / pret, asa cum am vazut si in cazul celorlalte modele Carbon, respectiv Tomahawk prezentate pana acum pe LAB501. Eu unul am apreciat aceasta strategie, deoarece oricat de interesant ar fi sa ne minunam de monstri high-end, parca tot mai practice sunt modelele mainstream.

Asta nu inseamna insa ca nu imi lipseste modelul Godlike, o serie de care sunt cu adevarat pasionat si pe care o utilizez in fiecare zi pe platforma X570, de exemplu. Cine stie, poate varful de gama va veni mai incolo. Pana atunci insa, haideti sa vedem ce au de oferit MSI MPG Z490 Gaming Carbon WiFi si MSI MAG Z490 Tomahawk.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – MSI MPG Z490 Gaming Carbon WiFi & MSI MAG Z490 Tomahawk

  1. Chris Bard a scris pe:

    Hey man, been waiting on this forever, I delayed the CPU and mobo purchase and now I can figure it out. Thanks a ton for the hard work! <3
    -Chris

  2. Bogdan a scris pe:

    Salut,
    Unde ai gasit tu 3 conectori m.2 pe aceasta placa de baza, cand inclusiv producatorul precizeaza ca sunt doar 2 ?

Lasa-ne un comentariu: