Prezentare – MSI MPG Z490 Gaming Carbon WiFi & MSI MAG Z490 Tomahawk

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi de baza, in 30 April, 2020.

 
MSI MAG Z490 Tomahawk este o placa de baza aerisita, cu un sistem de racire bine gandit. Astfel, avem un radiator pentru latura superioara a VRM-ului, respectiv un radiator pentru latura din spate, insa acesta este integrat in masca I/O Shield-ului, care este de asemenea construita din aluminiu, maximizand astfel suprafata de disipare. Cele trei slot-uri M.2 sunt de asemenea racite cu ajutorul a trei radiatoare, unul dintre acestea facand corp comun cu radiatorul chipset-ului.

MSI MAG Z490 Tomahawk este dotata cu 2 slot-uri PCI-E 3.0 x16 (x16/x4), 2 slot-uri PCI-E 3.0 x1, 3 conectori M.2 si 6 conectori S-ATA 3. Avem de asemenea de-a face cu un header USB 3.2 Gen 1, un header USB 3.2 Gen 2 Type-C si doua header-e USB 2.0, pentru panoul frontal.

La capitolul audio avem de-a face cu o solutie alcatuita dintr-un codec Realtek AL1220P si condensatori japonezi auriti, in timp ce conectivitatea la retea este asigurata de un controller Intel 2.5Gbe si un controller Intel Gigabit LAN, MSI MAG Z490 Tomahawk fiind singura placa din cele 10 prezentate astazi care nu este echipata cu conectivitate Wireless.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – MSI MPG Z490 Gaming Carbon WiFi & MSI MAG Z490 Tomahawk

  1. Chris Bard a scris pe:

    Hey man, been waiting on this forever, I delayed the CPU and mobo purchase and now I can figure it out. Thanks a ton for the hard work! <3
    -Chris

Lasa-ne un comentariu: