Prezentare – MSI MPG Z490 Gaming Carbon WiFi & MSI MAG Z490 Tomahawk

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi de baza, in 30 April, 2020.

Concluzii

 
10 placi de baza, 5 articole, 208 imagini si peste 6000 de cuvinte – cam asa arata lansarea placilor de baza Z490 din punctul nostru de vedere, aici, pe LAB501. Si am vazut adevarate bestii, bijuterii ITX si nu in ultimul rand, modele care se vor impune cu siguranta prin raportul calitate / pret pe care il ofera, cum ar fi MSI MPG Z490 Gaming Carbon WiFi si MSI MAG Z490 Tomahawk.

Acestea se bazeaza pe o reteta aplicata cu succes in cazul generatiilor anterioare, insa ridica stacheta din punct de vedere al dotarilor – acum pana si Tomahawk-ul este echipat cu 3 conectori M.2, iar radiatoarele de rigoare sunt prezente la datorie. De asemenea, am apreciat modul in care heatsink-ul VRM-ului este integrat in masca I/O Shield-ului, aceasta avand un rol activ in disiparea caldurii degajate de componentele etajului de alimentare al procesorului.

Componente de cea mai buna calitate, o atentie sporita acordata sistemului de racire, dotari suficiente pentru majoritatea utilizatorilor, cam asa as putea caracteriza intr-o propozitie MSI MPG Z490 Gaming Carbon WiFi si MSI MAG Z490 Tomahawk.

De-abia astept sa le vad si in retail si nu in ultimul rand, de-abia astept sa va povestesc si despre procesoarele care le vor insoti. Insa, despre acest subiect… vom discuta in luna Mai.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – MSI MPG Z490 Gaming Carbon WiFi & MSI MAG Z490 Tomahawk

  1. Chris Bard a scris pe:

    Hey man, been waiting on this forever, I delayed the CPU and mobo purchase and now I can figure it out. Thanks a ton for the hard work! <3
    -Chris

Lasa-ne un comentariu: