Prezentare – MSI X399 Gaming Pro Carbon AC

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 7 September, 2017.

 
Ambalajul este specific seriei Gaming Pro Carbon, in pachet fiind incluse majoritatea accesoriilor pe care le-am intalnit in cazul modelului bazat pe chipset-ul X299 ( manualul utilizatorului, cabluri S-ATA, doua cabluri pentru conectarea benzilor RGB la placa de baza, un bridge SLI, un stick-er metalic MSI, precum si doua seturi de accesorii de plastic de schimb (aurii si argintii), ambalate separat). De aceasta data insa, gasim si o serie de accesorii extra.

Astfel, daca in cazul modelului MSI X299 Gaming Pro Carbon AC placa de retea wireless era montata pe PCB, de aceasta data avem de-a face cu o placa PCI-E x1 separata, pe care gasim aceeasi solutie Intel Dual Band Wireless-AC 8265 Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac dual band, capabila de viteze de pana la 867 Mbps si conectivitate Bluetooth 4.2.

De aceasta data accesoriile sunt ambalate separat intr-o punga de catifea neagra, in care gasim antenele pentru placa de retea wireless, cablurile mentionate mai sus, precum si doua noutati – 3D Mounting, respectiv OC Fan mounting. Despre ce este vorba? Ei bine, cu ajutorul placutei de metal de culoare neagra din ultima imagine putem atasa un ventilator de 120mm de placa de baza, pe latura superioara (in dreptul radiatorului VRM-ului) pentru a asigura un flux de aer proaspat in zona.

Nu in ultimul rand, 3D Mounting inseamna ca putem atasa placa de baza de carcasa cu ajutorul unor stand-off-uri, similare cu cele pe care le gasim in carcasa, placa de baza permitand utilizatorului sa ataseze diverse accesorii cu ajutorul kitului 3D Mounting. Ganditi-va de exemplu ca doriti sa montati un ventilator deasupra unui SSD NVMe, o masca pentru cabluri sau un suport pentru o placa video grea, de ultima generatie. Acestea pot fi produse de voi (hey…it’s called modding for a reason), manual sau la imprimanta 3D, putand fi atasate ulterior direct pe placa de baza cu ajutorul sistemului 3D Mounting.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: