Prezentare – MSI X399 Gaming Pro Carbon AC

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 7 September, 2017.

Concluzii

 
MSI X399 Gaming Pro Carbon AC este cea de-a treia placa de baza X399 care a ajuns in laboratorul nostru si putem spune ca utilizatorii interesati de achizitia unui sistem bazat pe un procesor AMD Ryzen Threadripper au de ce sa fie bucurosi, deoarece concurenta este acerba, producatorii oferind din ce in ce mai multe dotari. Desigur, in cazul unei placi de baza de ~ 1700 nici nu ne-am fi asteptat la altceva, dar asta este o alta poveste.

Am apreciat faptul ca au fost incluse atat dotari pentru gameri (solutia audio), cat si dotari pentru overclockeri (OC Fan Mount, generatorul de tact extern, butoanele on-board, BIOS Flashback+) si modderi (iluminarea Mystic Light RGB, cover-urile interschimbabile, sistemul de prindere 3D Mounting), MSI X399 Gaming Pro Carbon AC fiind o placa de baza solida si dotata care se adreseaza unei game vaste de utilizatori.

Daca ar fi sa fiu carcotas, singurele dotari pe care as dori sa le vad in plus pe aceasta placa de baza ar fi Op-AMP-uri interschimbaile, amplificator pentru casti separat, respectiv inlocuirea discului cu driveri cu un stick USB, asa cum am vazut in cazul lui Zenith Extreme. In rest, nu as putea spune ca ar fi dotari carora sa le simt lipsa…poate, cine stie, bridge-uri 3Way si 4Way SLI pentru pasionati, dar adevarul este ca nimeni nu mai utilizeaza aceste configuratii in zilele noastre, deci asta nu reprezinta o problema.

Per total, MSI au facut o treaba buna cu MSI X399 Gaming Pro Carbon AC, prin urmare asteptam cu nerabdare sa vedem cum vor arata noile placi de baza bazate pe chipset-ul Z370. In curand…

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: