Prezentare – MSI X399 Gaming Pro Carbon AC

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 7 September, 2017.

MSI X399 Gaming Pro Carbon AC

 
In urma cu aproape o luna avea loc una dintre cele mai importante lansari hardware ale acestui an, mai precis lansarea procesoarelor AMD Ryzen Threadripper. Am testat atunci primele modele de Threadripper lansate pe piata, mai precis AMD Ryzen Threadripper 1950X si AMD Ryzen Threadripper 1920X si v-am prezentat primele placi de baza bazate pe chipset-ul X399 care au ajuns in laboratorul nostru, mai precis ASUS ROG Zenith Extreme si AORUS X399 Gaming 7.

Astazi a venit momentul sa discutam despre o implementare de la MSI, pe numele sau MSI X399 Gaming Pro Carbon AC, care este disponibila in tara noastra pentru ~1700 RON. Evident, fiind vorba despre o placa de baza dedicata procesoarelor AMD Ryzen Threadripper, discutam despre o placa de baza cu dotari de top, ticsita de componente si conectori, iluminare RGB (se putea altfel?), solutie Audio Boost 4, radiatoare pentru toate cele 3 sloturi M.2 disponibile pe placa de baza si nu numai.

Prin urmare, haideti sa o luam pas cu pas si sa vedem ce accesorii sunt incluse in pachet, cum arata placa de baza si ce se ascunde sub heatsink-ul VRM-ului. In fond, procesoarele AMD Ryzen Threadripper sunt pe val si este bine sa fim informati in momentul in care alegem o placa de baza pentru un astfel de monstru.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: