Prezentare – MSI X470 Gaming M7 AC

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 13 April, 2018.

MSI X470 Gaming M7 AC

 
Luna Aprilie nu aduce doar procesoare noi, ci si o intreaga armada de placi de baza AM4, construite in jurul noului chipset X470. Utilizatorii care detin deja o placa de baza X370 nu au de ce sa isi faca griji – procesoarele Pinnacle Ridge vor functiona atat pe noile placi de baza, cat si pe modelele deja existente. Valabil si pentru cei care au un procesor Ryzen si cauta o noua placa de baza – placile de baza X470 suporta toate procesoarele AM4.

Desigur, exista mici diferente intre platforme, in special la capitolul stocare, insa principala diferenta este ca avem de-a face cu o platforma rafinata, cu un suport pentru memorii mult imbunatatit, versiuni de BIOS ajunse la maturitate, s.a.m.d. Prin urmare, nu strica sa aruncam din timp o privire asupra primelor placi de baza X470 ajunse in laborator. Pentru cititorii care nu au facut inca un upgrade, s-ar putea sa fie exact ce aveau nevoie.

Vom incepe cu MSI X470 Gaming M7 AC, placa de baza utilizata de altfel in testarea noilor procesoare Pinnacle Ridge. Discutam despre o solutie high-end – de fapt, toate modelele prezentate astazi fac parte din gama high-end – prin urmare pregatiti-va pentru dotari pe masura.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: