Review – MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X

Scris de: , in categoria: Placi video, in 26 September, 2019.

MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X

 
In urma cu doua saptamani va povesteam despre o implementare RX 5700 XT, a doua implementare de Navi ajunsa in laboratorul nostru si va povesteam despre diferenta dintre lansarea acestei serii si ceea ce puteam vedea in cazul lui Navi, sau al lui Radeon VII. Daca atunci nu aveam la dispozitie decat referinte, de aceasta data doi producatori ne-au trimis pana acum implementari custom bazate pe nucleul Navi, iar astazi a venit randul implementarii cu numarul 3 sa poposeasca pe masa noastra de teste.

Este vorba despre MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X, un monstru de placa din toate punctele de vedere, incepand cu dimensiunile si aspectul si terminand cu frecventele la care este tactata. Astfel, in momentul in care pana acum 3 integratori diferiti ne-au trimis implementari Navi la teste, cred ca este cat se poate de clar ca avem de-a face cu o serie care se bucura de un real succes, fiind disponibila in multiple arome si versiuni.

In aceste conditii, eram curios sa vad cum se comporta MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X, una dintre cele mai voluminoase placi video pe care le-am testat anul acesta. In fond, seria Gaming X este printre cele mai populare si performante serii de la MSI, drept urmare avem aceleasi asteptari si de la modelul testat astazi.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X

Lasa-ne un comentariu: