Review – MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X

Scris de: , in categoria: Placi video, in 26 September, 2019.

Prezentare

 
De aceasta data, cei de la MSI au schimbat ambalajul specific seriei Gaming X, cel mai propabil pentru a diferentia clar modelele AMD de modelele Nvidia. Astfel, MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X este livrata intr-o cutie de culoare neagra, cu accente rosii, care se deschide in pozitie verticala.

La prima vedere, MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X pare o implementare mainstream ceva mai indesata, insa aceasta senzatie este cauzata de latimea uriasa a placii video. De fapt, avem de-a face cu un monstru de aproape 300mm (297 mai precis), cu o grosime de 58mm si o latime de 140 mm, MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X fiind, dupa orice standard, o placa video supradimensionata.

Acest lucru se datoreaza sistemului de racire Twin FrozR 7, echipat cu ventilatoare TorX Fan 3.0 cu tehnologie Zero FrozR (ceea ce inseamna ca ventilatoarele nu se invart decat dupa ce este atinsa o anumita temperatura). Evident, MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X este echipata cu iluminare RGB, back-plate metalic, precum si cu 3 conectori Display Port si un conector HDMI.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X

Lasa-ne un comentariu: