Prezentare – X299 AORUS Master & GIGABYTE Z390 Designare

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 31 December, 2018.

Introducere

 
Cu aproape doua saptamani in urma va povesteam despre o placa de baza care a reusit sa ma impresioneze, mai precis Z390 AORUS Xtreme. Ce nu v-am spus atunci este ca aceasta nu a venit singura la teste, insa eu am considerat ca merita un articol dedicat… in fond, nu in fiecare zi testezi un varf de gama. Asta nu inseamna insa ca toti ne permitem sau avem nevoie de asa ceva, motiv pentru care astazi a venit randul celorlalte doua placi de baza din cutie sa intre in atentia voastra.

Este vorba despre un model Z390 lansat la inceputul lunii Noiembrie, mai precis GIGABYTE Z390 Designare, respectiv o placa de baza dedicata unei platforme pe care nu ati mai vazut-o prea des pe aici in ultima vreme, mai precis X299 AORUS Master. Chiar daca din punctul meu de vedere platforma X299 nu are de ce sa fie prea populara printre consumatorii normali, mai ales pentru cei din estul Europei, noi ne facem datoria si va tinem la curent cu cele mai recente modele lansare de marii producatori.

La polul opus, GIGABYTE Z390 Designare este o placa de baza care ofera mai multe dotari interesante, fara a se apropia insa de segmentul de pret in care isi fac veacul bestiile din gama Xtreme. De aceea, chiar si astazi, in ultima zi din an, v-am pregatit un scurt articol. Cine stie… poate mergeti la munte si aveti nevoie de ceva de citit la volan pe DN1 (nu… nu glumesc… din pacate), sau poate aveti nevoie de un material de lectura in tren. In orice situatie v-ati afla, macar cateva minute ne-am gandit ca nu strica sa va ajutam sa uitati de trafic sau pregatirile de Revelion…
 

Comentarii

5 comentarii la: Prezentare – X299 AORUS Master & GIGABYTE Z390 Designare

 1. Un cititor a scris pe:

  La multi ani echipei Lab501 !!! Va doresc sa aveti multe realizari frumoase in noul an ! Sanatate si bucurie alaturi de cei dragi ! La multi ani !!!

 2. Popa Remus a scris pe:

  La Multi Ani LAB501!!!

 3. Doru a scris pe:

  La Multi Ani tuturor celor din echipa Lab501.
  Un an prosper si multe motive de scris articole ca sa avem si noi ce citi.
  Sunteti cei mai buni.

 4. SeniL a scris pe:

  La mulți ani!!!

 5. dell333 a scris pe:

  La Multi Ani tuturor celor din echipa Lab501 !!!

Lasa-ne un comentariu: