Prezentare – X670 AORUS Elite AX

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 17 October, 2022.

X670 AORUS Elite AX

 
Bun, bun, s-au lansat procesoarele… acum placi de baza aveeem… plaaaci de bazaaaa… aveeeem. Ma rog, realist vorbind avem noi, pentru ca in perioada imediat urmatoare lansarii procesoarelor din seria AMD Ryzen 7000 eu unul am vazut maxim doua modele in magazine. Ce-i drept, eu scriu acest articol pe 30 Septembrie, deci poate, pana il cititi voi, situatia stocurilor va fi rezolvata si vom avea placi de baza in magazinele din Romania, pentru toate gusturile si toate buzunarele.

Si daca tot am zis toate buzunarele, de data aceasta imi face placere sa va prezint ceva de nu prea am mai avut pe site pana acum. Vedeti voi, fiecare producator are varfurile lui de gama, modelele acelea super dotate (si super scumpe) pe care le primim intotdeuna inainte de lansare.

In acelasi timp, fiecare producator are modelele acelea super ieftine pe care nu le vrea nimeni, cu exceptia integratorilor de sisteme. Ei bine, fix la mijloc, intr-un spatiu greu de definit si extrem de disputat de producatori, exista si 1-2 modele care se vand ca painea calda, pentru ca ofera o combinatie perfecta intre dotari si pret. Din pacate insa, cum acest gen de produse se vand singure, producatorii nu prea se inghesuie sa le trimita la teste.

In aceasta categorie se incadreaza produsele din seria AORUS Elite, placi de baza legendare, despre care au am auzit intotdeuna discutii, le-am vazut intotdeauna in magazine pentru preturi excelente, dar pana in momentul de fata am primit un singur model, mai precis B650 AORUS Elite AX, despre care va povesteam nu cu mult timp in urma.

Ei bine, acest lucru este pe cale sa se schimbe, deoarece GIGABYTE ne-au trimis nu una, ci doua astfel de modele, din serii diferite. Iar astazi vom discuta despre cel de-al doilea model ajuns in laborator, mai precis X670 AORUS Elite AX.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – X670 AORUS Elite AX

Lasa-ne un comentariu: