Prezentare – X670 AORUS Elite AX

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 17 October, 2022.

Concluzii

 
Si uite asa, dragii monstrului, pentru a doua oara de cand exista seria, am prezentat si noi un AORUS Elite pe LAB501. Taman la fix, cand modelele din aceasta serie nu mai costa 7-800 RON, ci mai degraba 1700-1800 RON… Ce-i drept, mititica este dotata, trebuie sa recunoastem asta, de la etajul de alimentare, la retea si pana la cei doi conectori USB-C 3.2 Gen 2×2, dintre care unul frontal.

Singurele puncte slabe pe care i le pot reprosa sunt codec-ul audio de-o varsta cu bunica, respectiv lipsa unui de-bug LED. Pentru ca, daca la 700 RON nu ne asteptam la asa ceva, la peste 1500 RON ne cam asteptam. In rest, avem de-a face cu o placa de baza echipata cu dotari pe care pana nu cu mult timp in urma le intalneam doar pe placile mid-high.

Singurul lucru de care eu personal sunt curios este cum va evolua pretul lui X670 AORUS Elite AX in timp. Mai precis, daca va ajunge din nou in zona aceea perfecta, cu un raport calitate / pret imbatabil, sau daca va ramane in zona mid-high, unde este acum. Pentru ca unde este acum… parca nu avem de-a face cu un adevarat AORUS Elite, nu-i asa?
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – X670 AORUS Elite AX

Lasa-ne un comentariu: