Review – MSI Project Zero

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi de baza, in 22 March, 2024.

Prezentare

 
Asa cum ii spune si numele, MSI PANO M100R PZ este o carcasa panoramica, care ofera un unghi de vedere de 270 de grade asupra interiorului, gratie panoului lateral construit din sticla securizata, imbinat cu inca doua piese din acelasi material, dispuse pe latura frontala a carcasei. Sursa este montata in partea de jos a carcasei, intr-un compartiment dedicat, care ocupa doar jumatate din lungimea carcasei.

MSI MAG PANO M100R PZ suporta placi de baza in format m-ATX (normale sau Project Zero), placi video montate clasic, perpendicular pe placa de baza, 3 ventilatoare de 120mm sau 2 ventilatoare de 140mm montate pe latura superioara, 3 ventilatoare de 120mm montate pe laterala, 1 ventilator de 120 sau 140 mm montat pe latura din spate, 1 ventilator de 120mm montat pe podea si 2 ventilatoare de 120mm montate pe masca sursei.

Partea interesanta este ca avem de-a face cu 4 ventilatoare montate din fabrica (1 pe spate si 3 pe lateral), cele 3 ventilatoare montate pe lateral avand palele inversate, pentru un aspect deosebit. De asemenea, MSI MAG PANO M100R PZ este echipata cu un controller pentru turatie si iluminare ARGB care suporta 4 ventilatoare, conector special pentru front-panel compatibil cu placile MSI si conector USB 3 frontal indoit la 90 de grade.

Laterala dreapta si latura superioara sunt perforate, admisia aerului realizandu-se prin laterala dreapta, gratie celor trei ventilatoare cu pale inversate, in timp ce evacuarea aerului cald este realizata prin latura superioara, gratie celor doua ventilatoare montate pe AIO, respectiv prin latura din spate, cu ajutorul ventilatorului de 120mm montat acolo.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: