AFOX GeForce GTX 560Ti 2048MB GDDR

Scris de: , in categoria: Placi video, in 12 December, 2011.

.

Temperaturi

.
Temperatura in Idle s-a stabilizat in jurul valorii raportate de 28 oC, in conditiile unei temperaturi a mediului ambient de 25 oC. In aceste conditii, ventilatoarele se invarteau cu o viteza de 1890 rpm, nivelul de zgomot produs fiind relativ mic (40 dB). Dupa ce am rulat Unigine Heaven folosind preset-ul Extreme, am inregistrat din nou cea mai mare valoare pentru temperatura, turatie a ventilatoarelor si nivel de zgomot. Pentru o turatie a ventilatoarelor de 2510 rpm, temperatura atinsa a fost de 51 oC, nivelul de zgomot crescand pana la 51 dB. Desi temperatura atinsa in Load este foarte buna, as fi preferat un nivel de zgomot ceva mai mic, ventilatoarele fiind mult prea galagioase pentru o placa video de acest nivel, din punctul meu de vedere.

.

.

Overclocking

.
Pentru a determina potentialul de overclocking al acestui model, am setat ventilatoarele la maxim (3450 rpm / 58 dB) si am cautat cea mai mare frecventa pentru nucleu folosind voltajul stock (0.987v), precum si 1.1v. Pentru a testa stabilitatea, am folosit 3DMark 2011.

In cazul voltajului stock, am reusit sa obtin 940 MHz pentru nucleul video. In momentul cresterii voltajului, frecventa maxima stabila a fost de 1000 MHz. In ambele cazuri, memoriile au functionat la 1085 MHz, o valoare foarte buna tinand cont de cantitatea de memorie folosita.

.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: