AFOX GeForce GTX 560Ti 2048MB GDDR

Scris de: , in categoria: Placi video, in 12 December, 2011.

.

Concluzii

.

AFOX GTX 560 TI 2048MB este o placa video interesanta, potentialul de overclocking fiind normal pentru un GTX 560 Ti. Interesant este si compromisul intre potential de overclocking si silentiozitate pe care l-au facut cei de la Afox, acest model fiind un fel de all-rounder care poate fi folosit atat ca si placa video pentru daily-use in cazul celor pasionati de silentiozitate (cateva setari in MSI Afterburner rezolva aceasta problema), dar poate fi folosit si de impatimitii overclocking-ului datorita turatiei foarte mari de care sunt capabile ventilatoarele folosite.

Nu as putea spune ca Afox GTX 560 Ti 2048MB se remarca prin ceva anume (in afara sistemului de racire), insa per total solutia oferita este una onesta, care ofera o versatilitate sporita. Personal, as fi preferat un profil ceva mai bland pentru ventilatoare la frecvente stock si nu m-ar fi deranjat sa vad 70 oC pentru nucleul grafic in conditiile unui nivel de zgomot mult mai redus. Pe de alta parte acest aspect, asa cum spuneam, se rezolva cu sjutorul unui profil foarte usor de configurat in MSI Afterburner.

In concluzie, Afox GTX 560 Ti 2048 este o varianta interesanta pentru cei care cauta un GTX 560 Ti insa din pacate, complet inaccesibila cumparatorilor din Europa si SUA. Sa speram ca pe viitor aceasta situatie se va remedia si vom vedea din ce in ce mai multi producatori noi prezenti pe piata.

.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: