AMD Radeon HD 6990 Review
Nu cred ca mai este cazul sa va amintesc ce eveniment major a avut loc in ultima saptamana. LAB501 a fost pentru voi in prima linie la CeBIT, si trebuie sa recunoastem ca expeditia noastra de o saptamana ne-a obosit oleaca. Nu destul pentru a nu va delecta astazi cu cel mai noi produs al celor de la AMD, pe care am avut ocazia de altfel sa il vedem chiar in cadrul CeBIT-ului. Dupa o saptamana intreaga in care am respirat pur si simplu hardware, o asemenea bestie reuseste sa ne mentina interesul la cote inalte. Nici nu ar fi de mirare, tinand cont ca ultima implementare similara de la AMD a detinut coroana mai bine de un an de zile. Ei bine, dupa un an incununat de succes, un nou monstru isi cere drepturile:
HD 6990 … stiam ca o sa vina, si trebuie sa marturisesc ca am facut ceva gimnastica mentala pentru a imi imagina cum un balaur din asta cu doua capete ar putea lua fiinta, cum cineva ar putea pune impreuna doua placi video ce separat par ca se apropie de limitele posibile pentru ce permite design-ul PCI-e. Pentru ca de cateva generatii incoace, producatorii de placi video au reusit sa imbunatateasca performanta fiind constransi de spatiul ce parca devenea din ce in ce mai mic definit de limita de 300 W TDP.
Singurul exercitiu tehnologic ce ne-a dat indicii despre cum ar putea arata o asemenea creatura a fost Asus Ares, pe care am avut ocazia sa o testam acum ceva timp si care venea cu un TDP de aproape 400 W, folosind insa un cooler ce ocupa 3 slot-uri; inghesuirea aceleiasi “probleme” termice in doar 2 sloturi, precum si obtinerea unui pret de retail considerabil mai mic decat cel al Ares-ului au fost probleme serioase pentru inginerii de la AMD, si abia astept sa vad cum s-au descurcat. Imaginea balaurului cu 2 capete care rage si scuipa foc imi revine periodic in minte de fiecare data cand ma gandesc la HD 6990.
.
.
Pentru cei care nu au fost atat de curiosi incat sa scormoneasca internetul despre orice informatie legata de urmatoarele produse din domeniul placilor grafice, HD 6990 e urmatorul varf de gama din oferta AMD, fiind in esenta doua HD 6970 instalate nu-foarte-comfortabil pe acelasi PCB. Ma rog, nu chiar doua HD 6970, pentru ca frecventele default in cazul lui HD 6990 au fost coborate cu cateva procente, existand insa un nou mod “OC” ce aduce frecventa GPU la aceeasi valoare cu cea de pe HD 6970 odata cu modificarea voltajului din 1.12V in 1.175V, desi frecventa memoriei ramane mai jos.
.
Comentarii
radeon hd6990 este urmatoatul varf de gama in ceea ce priveste placile de baza dar totusi sunt curios de pretul de achizitie ?
pacat ca nu ati avut timp sa o “bibiliti” mai mult, oricum fain reviewul , faina si placa pacat de preturile din RO
bravo inca o data
Bun review-ul, fata de concurentii de la itfiles, care au testat in maxim 1920, infinit mai bun.
Totusi este loc si de mai bine, si as avea urmatoarele sugestii :
1. Mai multe jocuri testate, pentru ca la 5 jocuri testate exista riscul ca unele sa favorizeze o marca sau alta, si sa se simta foarte mult in rezultatul/concluzia finala
2. Mai multa consistenta in setari … nu stiu cum stabiliti nivelul de AA folosit, insa ar trebui sa aveti un standard in opinia mea pentru toate jocurile, sau sa stabiliti ca mergeti pe setari maxime ca hardocp… altfel o pendulare intre setari de AA confuzioneaza.
3. Acelasi lucru si la setarea rezolutiei, daca folositi format 16:9, folositi-l pana la capat, adica 1920×1080 si 2560×1440 … la fel si in cazul 16:10
4. De asemenea un tabel cu centralizarea rezultatelor obtinute procentual la sfarsit ar fi foarte util, insa acesta ar fi relevant doar daca creste numarul de jocuri testate… Binenteles ar trebui sa ganditi o formula matematica care sa pondereze corect importanta FPS-urilor din fiecare joc, dar si o simpla medie aritmetica ar merge in ultima instanta.
Parerea mea este ca ar trebui sa va formati un set de standarde, si sa le mentineti pe aceleasi pentru a putea fi comparabile rezultatele cu cele din urma oarecum … bineteles cu modificarile de drivere/hardware de rigoare, luate in seama de cei care le citeasc
De asemenea, review-ul inteleg ca a fost scurtat un pic de Cebit, insa un 6970 ar fi fost interesant de vazut in test !
era de asteptat sa aibe cam 90% din 2x 6970, scalarea Cf si SLI s au imbunatatit uimitor in ultimii ani, in viitorul apropiat vom putea vedea chiar si 100%, asteptam cu totii 590 de la nvidia, mai curiosi vom fi cum vor disipa caldura si cum vor limita consumul decat performanta, deja stim ca va fi peste 6990, si 2×570 sunt peste.
Felicitari pentru rewiew si pntru faptul ca nu ati mai introdus resolutii mai mici de 1920×1200
@HP:
1. Corect, dar exista doua probleme aici – prima este pur organizatorica (noi am aterizat Duminica in Romania, astazi este Marti), a doua tine de experienta. Daca ai observat articolul de lansare pentru GTX 580 si articolul GTX 580 vs HD 5970 in 21 de jocuri, ai vazut probabil ca rezultatele sunt aceleasi indiferent ca folosim 6 sau 25 de jocuri. Asta inseamna ca suita noastra de teste este foarte bine aleasa.
2. Ai dreptate, modul in care testam noi poate fi usor confuz la prima vedere, dar totul este de fapt logic. Testam fara AA la limita inferioara a plutonului (notebook-uri cu grafica integrata, etc), cu setari minime de AA pentru entry-level (GT 430 de exemplu), cu 2X AA si 8X AA pentru mainstream (GTX 460, etc) in doua rezolutii (1680 si 1920), cu 2 / 8X AA 1920 si cu 2 / 4X AA in 2560 pentru high-end (6970, 580), si 8X 1920 / 4X 2560 pentru enthusiast (dual-gpu, etc). Daca stai sa te gandesti, alegerea este oarecum logica, si nu o pot standardiza. Cel care are un GT430 nu va fi interesat de 8X AA pentru ca in realitate nu va putea folosi asa ceva, la fel cum cel care are HD6990 nu va fi interesat de 2X AA pentru ca altfel…a dat degeaba banii pe placa.
3. Aici a fost o problema organizatorica a noastra, eu lucram deja ceva pe monitorul de 2560×1600, asa ca Matei a fost nevoit sa il foloseasca pe cel mai modest cu doar 2560×1440.
4. De acord, asta putem face, de fapt asa publicam deobicei rezultatele in varianta print a articolului.
Problema cu standardizarea este ca nu poti pastra un sistem de referinta in care sa compari pe termen mediu-lung rezultatele intre articole, deoarece diferenta intre driveri este suficienta pentru a impiedica aceasta comparatie. De asemenea, testele trebuie sa reflecte realitatea, si prin urmare si hardware-ul folosit trebuie adus la zi (de exemplu, ar fi ciudat sa testam cu Gulftown in conditiile in care toti pasionatii au trecut la Sandy Bridge si il pot folosi la frecvente mult mai mari in daily-use).
Multumim pentru sugestii, mie mi se pare ca ai atins cateva puncte foarte importante si ma bucur ca putem sa lamurim aceste lucruri, mai ales atunci cand nu avem timp sa o facem direct in articol. Asteptam in continuare sugestii si critici de acest gen!
Bun articolul, buna alegere a rezolutiilor si setarilor, un mic adaos as dori sa fac pt. ca desi se poate subantelege, nu e clar specificat in articol: placa arunca aerul fierbinte de pe 1 GPU in afara carcasei si de pe al 2-lea GPU in carcasa, cu alte cuvinte alegerea solutiei de racire a carcasei si a procesorului (cu atat mai mult cu cat si acesta e overclockat la 5 GHz) trebuie facuta cu mare grija. Stiu ca la teste nu s-a folosit carcasa, dar in practica tot aerul acesta fierbinte poate deveni foarte usor o problema sau poate limita frecventa procesorului atata timp cat racirea acestuia se face pe aer.
Hp, punctul 2 nu poate fi realizat, pentru ca nu in toate jocurile poti scoate in fps bun cu max AA, de exemplu la 2560×1600 nu poti juca metro cu 8xAA decat cu 4x 580 si cu 2 procesoare xeon iar alte jocuri chiar si la aceasta rezolutie poti scoate linistit peste 100 fps la aceleasi setari, si fiind cea mai buna placa(6990) o fortare a detaliilor ar dezavantaja foarte mult celelalte placi din test, mai ales ca celelalte sunt single gpu. Cu siguranta Monstru si baietii vor scoate alt rewiew cu Sli si CF.
Moshu – bine punctat.
Xtremage – corect, vor urma si alte teste cu aceste placi.
felicitari pentru articol mai ales tinand cont de timpul limitat; ati sarit in review peste partea de zgomot,la aproape 80db un gamer nu poate rezista; merge pentru bench dar in rest….; se discuta insa pe forum toate aspectele 🙂
Frumos review, mersi!
Am 2 intrebari.
– Consumul acela de 500w se refera la intregul sistem sau doar la placa video?
– Nu vad nimic despre temperaturi si nivelul de zgomot?
Da, este vorba despre intregul sistem. Temperaturile, la fel ca si nivelul de zgomot, sunt mari 🙂
Indiferent de ceea ce spun si cred majoritatea sau chiar fanii nvidia trebuie sa recunoastem ca ATI joaca mult mai rafinat. Consider ca nvidia are mult de lucru la capitolul temperatura in cazul unui “590”. E suficient sa privim rezultatele si vede ca nvidia nu a reusit sa bata inca 5970… asteptam o replica puternica din partea nvidia, la urma urmei acest razboi este in avantajul nostru,nu ? Felicitarile mele echipei lab501 😉
Pe cand un review HD6990 Crossfire X? 😀
@Robert:
Asa este, ati se joaca mult mai “rafinat” cu nervii nostri la capitoul drivere. Arata foarte bine, e cea mai tare din parcare doar ca nu porneste, iar cand porneste face 10 metri si rezulta un superb BSOD. Drept urmare avem in coltul din stanga un bolid ati (dar fara combustibil) si in dreapta unul NVIDIA oricand gata de drum, dar atentie: Orice fel de drum. Si ghici ce: te bucuri de priveliste, devii calm si te intrebi cum de nu mai esti nervos. Te uiti in sistem si vezi motivul – NVIDIA –
@Lucian
Eu am avut ATI si nu am avut probleme cu driverele. Despre ce vb tu acolo ?
Basty – in curand. Inca ne gandim daca sa il facem separat, sau 1,2 6990 vs 1,2 590
@Executor
Pai la solitaire nu sunt probleme, asa e!
Luciene, mah, nici Nvidia nu te-ar plati, 1 leu macar, pt o reclama atat de lipsita de originalitate. Mai fa-te ca lucri, poate convingi…
NVIDIA 580GTX 2 bucati sut cele mai tari placi asa ca nu va mai agitati ca spreiul ca ATI iti face de mancare:)))
Am avut ATI 5970 & 5870 mergeau ca magarul in panta. pe cand NVIDIA 580GTX exact cum teai urca intrun BMX X6 .cand te pui pe scaun cu masaj si te mai gadela la asa :)).
asa si cu NVIDIA. Eu in locul vostru nici nu as raspunde la comentari :)))))
Ce bine era pana acum vreo 6 ani cand nu erau placi video dual GPU, SLI sau CF.Parca evoluau mai repede placile video ca trebuiau sa faca fata la orice joc o singura placa, dar acuma trebuie sa bagi 2-3 placi daca vrei performante maxime.
@Lucian
Las-o mai moale , joc de cand a aparut Dune 1 , si tu erai in chilotei , presupun ca Saboteur nu iti zice nimic , pentru ca tu pe timpul Sintez-ului si HC91 nu erai 🙂
Ma refeream ca nu am avut niciodata probleme cu driver-ele in nici un joc , si am avut placi de la Trident 1mb pana la HD 6950 ( flash la 6970 ) momentan .
@Monstru explica-mi si mie de ce e diferenta asa mare intre jocurile “The Way it`s Meant to be Played” si cele care nu sunt sponsorizate de Nvidia , oare au relevanta cand e vorba de comparatie intre ATI – NVIDIA ? Aici ma refer la AVP unde mie mi se pare ca se spune adevarul intre puterea placilor ( posibil sa ma insel eu )
@BT2Kwynn
Pe vremuri se scalau jocurile altfel , nimeni nu indraznea sa lanseze un joc care sa nu mearga pe configuratia din momentul acela , acuma jocurile le concep pentru 1-2 generatii viitoare ( vezi Metro unde 580 nu are inca 60 FPS necesare pentru un Shoot-er )
Lucian daca este asa cum spui tu inseamna ca acest articol este un fake, sau incomplet. Ne scapa ceva ce noi nu stim. Eu cred ca un client amator de grafica este impartial, asta daca vrea ceea ce este mai bun. Eu nu sunt fan ATI nici NVIDIA, sunt fanul partii castigatoare, a partii care ofera calitatea(consum, temperatur disipata, performanta) la un pret mai bun.
Una este sa folosesti placile pentru test si alta e sa le folosesti in fiece zi. Aici ma refer la jocuri, editare foto si randare video. Dar de pe vremea cand eram in chilotei 🙂 ca sa-l citez pe colegu’ de mai sus, erau k6-2-urile si nu prea aveai ce compara ca si placi video. Asta pana a aparut voodoo daca va mai aduceti aminte si care mergeau brici. Dar inca o data, cam asa-mi aduc aminte de pe vremea chiloteilor, s-ar putea sa ma insel.
Robert tie ca si fan-boy ati ar trebui sa-ti zic ca singura placa ce mi-a mers ca si unsa a fost un x800 xt pe… si cam atat. In rest numai neplaceri am avut cu ati. Iti detectez rafinatul si subtilul sarcasm din mesaj si ma deranjeaza. Imi place ca esti brusc impartial :). Nu am nici o parte de tinut si aci-ti dau dreptate, ma intereseaza strict sa-mi pot face treaba cu un produs, fie el ati, nvidia, intel, amd, s.a.m.d. dar credeti-ma cand va zic ca at cand iti faci 100 de draci din cauza undor driveri, INEVITABIL te uiti si-n carcasa sa vezi ce marca e (nu ca n-ai sti). Tin cu evolutia tehnologiei, indiferent de la cine vine aceasta, altfel nu as fi avut 4870×2 quad, 2×5870 si ultima de quad 5970 zic eu da? O sa mai adaug amici care la fel au avut mari neplaceri cu ati si at o sa concluzionez ca poate-am fost noi mai ghinionisti.
Pacat ca nu pot sa-ti dau pe privat mesaj, scuteam atatea comentarii inultile pana la urma si consumatoare de timp.
Nici un articol de pe acest site nu este fake sau incomplet, ba din contra consider ca sunt printre cele mai reusite, complete si competente review-uri de pe net, deci felicitari celor de pe lab501!
Nu ma multumit review-ul, chestia cu “n-am avut timp” nu prea merge. Voi puteati sa publicati un review pe 9 sau pe 10 martie si garantez ca nimeni din cei ce nu sunt intamplator pe acest site nu aveau sa se intrebe ce se intampla, din contra, aveau sa gandeasca ca asteptarea nu e in zadar dar asa avem doar grafice, pentru unii or fi importante doar astea insa pentru altii nu sunt de ajuns si nu cred ca pot fi contrazis eu ma asteptam la un rewiev a la 5970 by Monstru, care este, fara vorbe mari, de povestit nepotilor (interesati, evident). Sa nu creada cineva ca reprosez ceva lui Matose, pur si simplu acest site are un status ce trebuie ridicat sau mentinut macar, si nu ar trebui sa publicati articole chiar la 00:00:01 dupa expirarea NDA-ului, ca de altfel reiese ca voi umblati din urma producatorilor si nu invers, cum ar fi normal. Referitor la placa, doar asta pot sa zic, pana nu pun mana pe ea: 6970×2 facut cu maiestria specifica AMD, nu ca altii care au cei mai puternici cai in grajduri dar nu le dau mancare pe indestulate. Halal treaba.
Imi face placere sa discut cu oameni care argumenteaza si dovedesc ceea ce afirma. Chiar si sa ma contrazic atat timp cat totul e constructiv. Din pacate acest articol ofera mai multa credibilitate decat experientele tale povestite. Probleme de genul acesta au fost in timp in ambele tabere, e adevarat ca la seria ATI 5000 ceva mai neplacute la drivere. Insa si nvidia a avut la partea de racire. Legat de “fanboy ATI” da, acum sunt de partea ATI si ciudat poate din punctul tau de vedere, in pc in acest moment am o placa nvidia, de care sunt multumit. Totusi vreau un ATI seria 6970. Ma opresc aici pentru ca intram in polemici si nu e justificat acest lucru.
ded_sandelu Ai avut pe dracu!
Credibilitatea o ofera atat acest articol, (care testeaza varfurile), foarte bun de altfel, cat si zecile sau sutele de mii de useri ce scriu pe forumurile de specialitate, aci ma includ si eu, si se plang de driveri ati. Da, temperatura a fost o problema din cate am citit, dar o poti rezolva, atentie! punand racire pe apa sau cun airflow foarte bun in carcasa de ex haf932. Dar cand ai bsod-uri sau erori de la driveri nu mai ai cum sa rezolvi.
Una peste alta sunt extrem de fericit ca am scapat de nervi. Am 2 EVGA GeForce GTX 580 FTW Hydro Copper 2 in SLi luate de la EVGA de cum au aparut si merg ca unse indifent ce fac pe ele: foto, jocuri sau randare. Slava Cerului! Daca tii la sanatatea ta, ca sa citez cativa utilizatori de ati de pe alte forumuri, ramai pe nVidia. Si ca sa ne intelegem, putea fi orice marca, ideea e ca vreau doar sa-mi vad sistemul functionand, atat!
nVidia Team catre Lucian: hai ca-ti meriti leul, vino sa-ti platim efortu’. Keep working! Don’t be nervous. Take yours pils. Always, Coca-cooola!
R = arhe, sa nu fie cu confuzie si interpretari. :))
Bai asta aka “arhe” sau R care ai fi, noroc ca mai sunt idioti ca tine, altfel ne plictiseam…
Clubul adultilor team 🙂 : pt “r” si altii asemenea( nu deageaba fara majuscula)veniti cu argumente,de preferat concrete si tehnice nu cu ironii de 2 lei(vechi)!asta e scopul unui forum…pareri argumentate! cand esti depasit de situatie ce faci!? arati limba!? infantil ! Lucian a venit cu argumente, nu esti de acord cu el, f bine, vino cu contra-argumente, nu ne face sa ne pierdem timpul cititndu-ti ineptiile!
Ia uite cum sar fan-boys de fund in sus cand zici ceva de Ati… Fratilor, eu recunosc ca acum Ati e in varf, dar voi de ce nu acceptati ca un mai au muuult de studiat la capitolul drivere? Lucian are dreptate, si eu am schimbat 2 placi de varf Ati pentru Nvidia tocmai din cauZa driverelor si bsod, am preferat calitatea in pofida cantitatii…
Felicitari LAB501 pentru review si la cat mai multe !!!
Luciane tată, da ce sistemele bazate pe ATI nu funcţionează? Unde ai văzut tu asta? Voi chiar nu v-aţi săturat de ridicat în slăvi cînd nVidia când ATI? Eu una ştiu: păcat că Intel nu produce grafică discretă, v-aş vedea eu nVidia, ATI, bla bla…
Dinule, imi pare rau ca ai inteles gresit…
Mda hai sa le luam pe rand … dai banu` pe o placa ATI si scoti 10 fps mai mult decat o placa din acelasi segment de la Nvidia. OK pret/performanta ATI > Nvidia. Dar ATI nu ofera nimic de genul Physx / 3D Surround (functional nu tentative esuate) / CUDA. Cand dai atatia bani pe o placa sau doua oarecum te astepti la ceva Features … aici ATI este sub pamant. Poate are poate n`are ATI probleme cu driverele … nu stiu ca nu le`am utilizat asa de mult. Oricum ATI CFX > Nvidia SLI la performance/price dar ATI este mult sub Nvidia ca features/price. Eu personal prefer Physx in locul celor 10 fps`uri care le are ATI in plus. Daca se poate si un 3D este si mai bine.
Vorba vine … de ce nu scoate ATI un Physx si un 3D surround in loc sa faca placi cu aceleasi dotari ?
G, sunt de acord cu tine referitor la partea cu features, dar nu crezi că cei de la nVidia îşi cam bat joc singuri de produsele lor, ca exemplu, VRM-ul de pe GT570 (design-ul de referinţă). Sigur că pe urmă integratorii au remediat oarecum problema dar cunoşti vorba cu prima impresie…
physix – numeri pe degete jocurile care suport physix
cuda – cati gameri se dau in photoshop ?
Driverele sunt mature si la ati si la nvidia…nu cred ca asta mai conteaza ca factor de decizie. Vrei performanta maxima ? Te duci pe 6990.
Vrei sistem silent ? Bagi un Antec P183 si o placa video gen 570 + racire pe apa daca iti permiti.
Sandica 🙂 (ded_sandelu) nu stiai ca pentru a posta pe site’ul asta trebuie sa stii macar legea lui Ohm 🙂 si ma opresc aici..
dutza, mi se pare ca ai ceva frustrari, ai fost abuzat cand erai mic?
Chiar este o placa foarte puternica. Pretul este ok, din pacate avem noi salariile mici. Superb articol.
la urmatorul salariu cu siguranta o sa cumpar placa asta, am nevoie de timp. mersi de articol, asa suntem si noi la curent cu ultimile noutati
Am o intrebare ALIEN in firma bune de PC pt jocuri???
Foarte bun review!
Felictari pt articol!! Ca de obicei le faceti super ! Cred ca problema cu driverele de la ATI depinde in functie de configuratie, adica e reala dar in cazuri rare, (si totusi este) insa ATI ofera un raport pret performanta mult mai bun decat nVidia, clar! Eram “fan” nVidia dar preturile lor cat si politica mi se pare aberanta, la fel si cea de la Intel (schimbarea atat de deasa a socketului cat si preturile, ma rog e mai bine cu Sandy, dar…)Stabilitate f buna in marea majoritate a cazurilor gasesti pe intel si nvidia insa amd-ati e de asemenea o solutie f buna care, fara acest mic lucrushor e alegerea perfecta!
CE UMILINTA MAI MARE PUTEA SA LE DEA AMD CELOR DE LA NVIDIA??? LE-A INGENUNCHIAT VARFUL DE GAMA CU ACEST MONSTRU HD6990 PE O PLATFORMA CU UN PROCESOR DE LA INTEL CARE SE STIE CA SUNT DE-AI CASEI!!! N-AM NIMIC CU TANDEMUL INTEL-NVIDIA SI CU MULTELE MILIOANE INVESTITE PENTRU CA UNELE JOCURI SA FIE MAI BINE OPTIMIZATE PENTRU PLATFORMA NVIDIA DAR AMD I-A CAM CALCAT IN PICIOARE SI LE-A LUAT TITLUL LA EI ACASA. E PASIONANTA CA UN ROMAN DE SADOVEANU ACEASTA LUPTA.
Buna treaba cu testele, personal prefer mai mult rez. in 16:10.
Nu numa pt cam un monitor in 16:10 dar ca fortzeaza mai bine placile.
In schimb racirea e penibila parerea mea, ca toate astea de tip caseta ATI si Nvidia.
-degajarea de aer fierbinte in carcasa nu conteaza daca ai un exhaust klumea.
Si ce ma deranjeaza cel mai tare e nichelarea si chromarea heatpipe-urilor cat is talpilor de la CPU heatsinks , care Cr si Ni is mult inferioare Cu , AL in disipare the caldura. Draga Doamne nu le pot shlefuii la micron se corodeaza si se oxideaza cica pana ajung la consumator.
Nu fratzii mei, un aliaj penibil de cupru normal ca nu se poate shlefuii klumea.
Daca vor sa IMPROVE coolingul cu adevarat , atunci aliaj de Cu si argint, n-ar fi asha scump , fara nichel , crom si vopsele aplicate. si-atunci ash da banii pe respectivu cooler pt vga sau CPU.
Sa-tzi mearga placa in load la 70-80 C in load si 50 idle sa ma scuzi moare vazand cu ochii, degradarea performantzei e iminenta si rapida ca la anu sa luatzi alta sa mearga Marketu ca uns.
placa aceasta este Foarte ! puternica si Scumpa eu as vrea sa imi vind un ps3 320 + jocuri + 3 controallere etc dar cam greu il vind oricum va multumesc pentru site si care vrea sa cumpere ps3 meu sa iea id meu gunit_cristi
Salut, as avea o pb mare am cumparat 3 placi video AMD Radeon HD 6990 R6990-4PD4GD5 ,aveti vreo idee daca se pot pune cumva 3 bucati? cu 2 placi stiu ca se poate.
Nu merg 3 bucati in CrossfireX, doar 2
Pingback: NEWS - Placi video - Page 265 - My Garage
Pingback: 3Dmark 2005/2003/2006/Vantage
Pingback: AMD Radeon HD 6990
Pingback: Anonymous
Pingback: AMD 6990 Reviews
Pingback: Asus Radeon HD 6990 – Studiu de overclocking | lab501
Pingback: SasNet » Blog Archive » Amd radeon hd6990 cea mai puternica placa grafica
Cele mai recente stiri
CES 2025 – Lenovo
Scris in 9 January, 2025.
CES 2025 – MSI
Scris in 9 January, 2025.
CES 2025 – ASUS
Scris in 9 January, 2025.
CES 2025 – ADATA & XPG
Scris in 9 January, 2025.
CES 2025 – Endorfy
Scris in 9 January, 2025.
GamesCom 2024 – NVIDIA
Scris in 29 August, 2024.
GamesCom 2024 – ASRock ne arata gama de placi Intel Z890
Scris in 22 August, 2024.
GamesCom 2024 – be quiet!
Scris in 22 August, 2024.
GamesCom 2024 – ASRock ne arata gama de placi AMD X870 / X870E
Scris in 22 August, 2024.
GamesCom 2024 – DeepCool
Scris in 22 August, 2024.
Articole Gaming
Alte articole
Syndication
Viziteaza-ne pe Facebook
Urmareste-ne pe Twitter
Vezi ce facem pe YouTube