AMD Radeon RX6000 – Part VII – AMD Radeon RX 6600XT – Specificatii, prezentare

Scris de: , in categoria: Placi video, in 6 August, 2021.

AMD Radeon RX 6600XT

 
Caldura mare, mon cher… caldura mare, care te imbie la vacanta. La mare, la munte, nici nu prea conteaza unde… Important este sa fii departe de orasul incins. Si sincer sa fiu… si eu mi-as fi dorit acelasi lucru. Sigur, am avut o vacanta… chiar si o a doua vacanta. Dar… nu ar strica o a treia vacanta, nu-i asa? Ei bine, chiar daca mi-as dori sa stau la munte, la umbra unui brad, cu o bautura racoritoare pe baza de hamei in mana, admirand sfaraiala unui gratar, producatorii de hardware s-au gandit ca probabil m-as plictisi daca as petrece luna August in felul acesta.

Altfel nu imi pot explica de ce in aceasta luna ma asteapta mai multe lansari ca oricand… sau cel putin, mai multe decat oricand altcandva in August. Vorbesc serios… avem pentru voi o gramada de articole la NDA pregatite pentru August, de la procesoare si placi video (cred ca v-a placut AMD Ryzen 7 5700G, nu-i asa?) si pana la carcase, surse, AIO-uri sau mousi.

AMD, de exemplu, sunt foarte harnici in aceasta perioada. Astfel, dupa ce au lansat 5700G si 5600G, doua procesoare foarte interesante din punctul meu de vedere, a venit randul seriei Big Navi sa primeasca o completare, pe numele sau AMD Radeon RX 6600XT. Este vorba despre noul mezin al seriei AMD Radeon RX6000, iar astazi putem discuta despre specificatii si putem sa va aratam placa primita la teste, ASRock RX 6600 XT Phantom Gaming. Pentru rezultatele testelor… mai aveti putin de asteptat.

 

Comentarii

Un comentariu la: AMD Radeon RX6000 – Part VII – AMD Radeon RX 6600XT – Specificatii, prezentare

  1. Niciodată nu am fost fan AMD, dar citind chestii, cred că ar trebui să încerc

Lasa-ne un comentariu: