Review – AORUS GeForce RTX 2080 Ti Xtreme 11G

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 6 May, 2019.

AORUS GeForce RTX 2080 Ti Xtreme 11G

 
Seria RTX 2xxx este una dintre cele mai diferite serii de placi grafice din istorie, atat din motive obiective (schimbarea terminologiei, noi tehnologii, pret, etc.), cat si din motive subiective. De exemplu, din punctul meu de vedere, aceasta a fost una dintre seriile care a beneficiat de o lansare complet diferita, chiar si pentru noi, cei care facem asta de ani de zile. Apoi, a fost una dintre cele mai discutate si disputate lansari, de la pret si diverse probleme de fabricatie in cazul anumitor implementari si pana la implementarea noilor tehnologii in jocuri.

Cu toate acestea, dupa parerea mea, este si una dintre seriile in cazul carora discutiile aprige s-au stins cel mai repede. Da, stim cu totii, avem de-a face cu cele mai puternice placi video, care aduc noi tehnologii implementate pana acum in cateva jocuri. Nu, nu avem parte de o concurenta reala in momentul de fata, prin urmare… da, stim cu totii, avem de-a face cu unele dintre cele mai costisitoare placi grafice lansate pana acum pe piata.

Totusi, probabil ca unul dintre elementele care au facut aceasta serie mai putin atragatoare pentru mine a fost modul in care frecventa este controlata, motiv pentru care diferentele intre implementari tin mai mult de acustica si termodinamica si mai putin de performanta in jocuri.

Din acest motiv, unele implementari legendare pe care le asteptam alta data cu sufletul la gura nu mai aduc acum acea senzatie de bestie in stare pura, care emana forta bruta prin toti porii, asa cum se intampla in cazul generatiilor anterioare de placi grafice.

Acesta este si cazul lui AORUS GeForce RTX 2080 Ti Xtreme 11G, o adevarata bestie in stare pura, care impresioneaza insa prin aspect si calitatea constructiei, diferenta de performanta fata de restul implementarilor fiind modica, la fel ca in cazul tuturor produselor din gama RTX.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – AORUS GeForce RTX 2080 Ti Xtreme 11G

Lasa-ne un comentariu: