NVIDIA Geforce RTX 2080 & 2080 Ti – Part II – Arhitectura Turing

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 14 September, 2018.

Turing

 
Ne apropiem incet, dar sigur, de un moment pe care multi il asteapta cu sufletul la gura, mai precis lansarea noilor placi grafice Nvidia bazate pe arhitectura Turing, Nvidia GeForce RTX 2080 si Nvidia GeForce RTX 2080Ti. Asa cum stiti, am fost prezenti la evenimentul de lansare si v-am tinut la curent cu noutatile chiar de la fata locului, iar in curand veti putea citi review-ul dedicat celor doua placi video.

Pana atunci insa, a venit momentul sa discutam putin despre arhitectura Turing si despre noutatile pe care aceasta le aduce. Anuntata oficial acum mai bine de o luna in cadrul conferintei SIGGRAPH, arhitectura Turing a fost pe buzele tuturor impatimitilor de gaming dar si profesionistilor in grafica in ultimul timp.

Disponibila initial doar pe modele din seria Quadro RTX, noua minune denumita Turing va ajunge si in PC-urile gamerilor cat de curand, asa cum ati putut afla de la colegul meu Tudor. Odata cu trecerea la noua arhitectura, GeForce GTX devine GeForce RTX, semn ca placile video nu mai sunt destinate doar jocurilor ci si proceselor de inteligenta artificiala sau ray tracing.

 

Comentarii

Un comentariu la: NVIDIA Geforce RTX 2080 & 2080 Ti – Part II – Arhitectura Turing

  1. Dor a scris pe:

    Salut! Mi se pare promițătoare DLSS. Cunoașteți mai multe detalii despre aceasta, de exemplu, cum funcționează?

Lasa-ne un comentariu: