NVIDIA Geforce RTX 2080 & 2080 Ti – Part II – Arhitectura Turing
La final
Desi colegul meu Tudor va va prezenta pe larg placile, nu am putut sa nu arunc si eu un ochi asupra lor, mai ales in conditiile in care avem de-a face cu o solutie constructiva complet noua. Astfel, versiunea de referinta foloseste pentru racire tehnologia Vapor Chamber cu heatpipe-uri integrate si doua ventilatoare cu 13 pale. Silentiozitatea si capacitatea de overclocking au fost si ele imbunatatite simtitor, insa aceste aspecte le vom vedea cu siguranta cel mai bine in review-urile care vor fi publicate saptamana viitoare.
Una peste asta putem spune ca familia Geforce RTX bazata pe arhitectura Turing este cea mai spectaculoasa lansare de la introducerea CUDA in 2006. Nucleele Tensor si RT suna extrem de bine pe hartie, insa suportul in jocuri si aplicatii este crucial pentru ca ele sa castige din ce in ce mai mult teren si sa incline balanta catre placile din seria RTX.
Nu am intrat prea mult in detalii astazi, deoarece nu mai este mult pana cand veti putea citi review-ul de lansare, prin urmare nu uitati ca saptamana viitoare trebuie sa va alocati putin timp liber pentru asta. Pana atunci, va asteptam pe canalul Facebook Nvidia Romania, in seara aceasta de la ora 20:00, pentru a discuta despre Turing si seria RTX. In plus… colegul meu Tudor are ceva sa va arate…
Comentarii
Salut! Mi se pare promițătoare DLSS. Cunoașteți mai multe detalii despre aceasta, de exemplu, cum funcționează?
Pingback: NVIDIA Geforce RTX 2080 & 2080 Ti – Part II – Arhitectura Turing | Stiri IT & C
Pingback: NVIDIA Geforce RTX 2080 & 2080 Ti – Part II – Arhitectura Turing - 1iT.ro - Stiri IT, noutati si tehnologie