Review – AORUS GeForce RTX 2080 Ti Xtreme 11G

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 6 May, 2019.

Temperatura

 


 
Temperaturile de mai sus nu sunt reprezentative pentru temperaturile care pot fi atinse intr-un sistem normal, in carcasa. In cazul unei carcase slab ventilate putem avea temperaturi mai mari, pe cand in cazul unei carcase ventilate corespunzator putem avea temperaturi semnificativ mai mici. Scopul acestui test este determinarea caracteristicilor termice ale unei placi in functie de modelele cu care concureaza.

Pentru a masura temperatura si turatiile ventilatoarelor am folosit GPU-Z si am inregistrat temperatura atinsa de nucleele grafice in repaus inainte de teste cat si in sarcina, dupa rularea tuturor testelor.

Nvidia au schimbat modul in care producatorii pot overclocka placile video din fabrica, motiv pentru care diferentele de performanta sau consum dintre acestea sunt minore – 1-3%. Pe de alta parte, avantajul unei implementari ca AORUS GeForce RTX 2080 XTREME WATERFORCE WB 8G consta in comportamentul termic si acustic, iar aici avem de-a face cu o diferenta colosala, nucleul grafic atingand 49 oC in timpul functionarii.

Consumul mai ridicat se traduce intr-o temperatura ceva mai mare a nucleului grafic, in special prin comparatie cu implementarea GIGABYTE.

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – AORUS GeForce RTX 2080 Ti Xtreme 11G

Lasa-ne un comentariu: