Review – AORUS Radeon RX580 XTR 8G

Scris de: , in categoria: Placi video, in 22 May, 2017.

Temperatura

 


 

Temperaturile de mai sus nu sunt reprezentative pentru temperaturile care pot fi atinse intr-un sistem normal, in carcasa. In cazul unei carcase slab ventilate putem avea temperaturi mai mari, pe cand in cazul unei carcase ventilate corespunzator putem avea temperaturi semnificativ mai mici. Scopul acestui test este determinarea caracteristicilor termice ale unei placi in functie de modelele cu care concureaza.

Pentru a masura temperatura si turatiile ventilatoarelor am folosit EVGA Precision X si am inregistrat temperatura atinsa de nucleele grafice in repaus inainte de teste cat si in sarcina, dupa rularea tuturor testelor.

La capitolul temperaturi, sistemul de racire TwinFrozr VI straluceste din nou, implementarea MSI atingand cele mai mici temperaturi in testele noastre. Ii urmeaza, la egalitate, AORUS Radeon RX580 XTR 8G si Sapphire PULSE, la 2 grade diferenta, in timp ce implementarea Nitro+ LE este cea mai fierbinte din testul nostru, nucleul grafic atingand 74 oC in timpul functionarii.

Comentarii

2 comentarii la: Review – AORUS Radeon RX580 XTR 8G

  1. Bogdan a scris pe:

    Salut! Nu stiti de ce nu mai este RX580 in stocurile magazinelor din Romania?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Pentru ca foarte multa lume le foloseste la minat, pur si simplu cei de la AMD nu fac fata cu stocurile

Lasa-ne un comentariu: