Review – GIGABYTE GeForce RTX 3050 Eagle

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 26 January, 2022.

Concluzii

 
Evident, nu toate implementarile sunt create la fel si chiar si in segmentul entry-level exista implementari de varf, respectiv implementari accesibile. Acesta este si cazul modelului GIGABYTE GeForce RTX 3050 Eagle, care in termeni absoluti ofera o performanta cu 4% mai scazuta decat implementarea ASUS Strix. Cu toate acestea, probabil ca diferenta de pret va fi semnificativ mai ridicata decat diferenta de performanta, drept urmare modelul Eagle va fi unul dintre cele mai cautate in cazul lui RTX 3050.

In momentul in care cititi aceste randuri placile ar trebui sa fie listate deja in marile magazine online, deci ne vom lamuri destul de repede ce pret va avea RTX 3050 in realitate. Cert este ca strict din punct de vedere al performantei avem de-a face cu un model entry-level echilibrat, care merita toata atentia noastra in cazul unui climat comercial normal.

Practic, daca in momentul de fata folositi un GTX 1050, sau ceva mai vechi, RTX 3050 poate fi un bun inlocuitor, oferind performanta suficienta in titlurile mai putin pretentioase. De altfel, o intalnim destul de des si in versiunea notebook, unde ofera de asemenea performante satisfacatoare. Doar ca acolo preturile arata cu totul altfel.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: