Review – GIGABYTE GeForce RTX 4070 Gaming OC 12G

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 13 April, 2023.

GIGABYTE GeForce RTX 4070 Gaming OC 12G

 
Asa cum stiti, ieri s-a lansat Nvidia GeForce RTX 4070, iar implementarea Founders Edition ne-a demonstrat ca performanta poate veni si intr-un format compact si elegant, cu consum redus. Cu toate acestea, daca nu locuiti in Germania, Marea Britanie, Franta sau alta tara cu apa calda, s-ar putea sa fie mai complicat sa intrati in posesia unui model Founders Edition.

Motiv pentru care bunii, bravii si harnicii producatori taiwanezi sunt aici cu implementarile proprii, pentru a ne ajuta sa intram in randul lumii cu Ada Lovelace si DLSS 3.0, comod si elegant, utilizand magazinele din tara noastra. Un astfel de model este si GIGABYTE GeForce RTX 4070 Gaming OC 12G, o implementare care nu se concentreaza pe formatul compact, asa cum o face implementarea FE, ci mai degraba pe oferirea unei performante cat mai ridicate, cu o temperatura cat mai scazuta.

De altfel nu pot decat sa ii laud pe cei de la GIGABYTE, pentru ca inca din momentul lansarii lui RTX 4090 au fost singurul producator care au venit inainte de NDA cu o implementare custom, ba mai mult decat atat, din aceeasi serie de fiecare data. Astfel, dupa ce am discutat despre GIGABYTE GeForce RTX 4090 Gaming OC 24G, GIGABYTE GeForce RTX 4080 Gaming OC si GIGABYTE GeForce RTX 4070Ti Gaming OC, astazi a venit momentul sa vedem ce stie sa faca mezina (pentru moment) familiei, GIGABYTE GeForce RTX 4070 Gaming OC 12G.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: