Review – GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER Gaming OC 12G

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 17 January, 2024.

GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER Gaming OC 12G

 
Asa cum v-am promis ieri, dupa fiecare lansare de placa grafica din seria SUPER, vom testa si o implementare overclockata din fabrica, pentru a vedea ce spor de performanta ofera implementarile partenerilor. Astazi, de exemplu, vom discuta despre GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER Gaming OC 12G, seria Gaming OC fiind practic coloana vertebrala din portofoliul de placi grafice GIGABYTE.

Spun asta pentru ca placile video din aceasta serie au fost pozitionate intotdeuna cu grija, pentru a oferi un raport performanta / pret cat mai bun. Astfel, daca modelele Eagle si Windforce sunt cele mai accesibile din portofoliu, iar modelele Aero si Master ofera performanta maxima (in cazul seriei RTX 4070 SUPER), GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER Gaming OC 12G incearca sa ofere echilibrul perfect intre pret si performanta.

Asta inseamna ca avem de-a face cu un PCB custom, un sistem de racire masiv, functii avansate (dual BIOS, ventilatoare alternate spinning) si frecvente de functionare ceva mai crescute, pentru un pret cat mai competitiv. Haideti sa vedem cum arata GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER Gaming OC 12G si de ce este capabila in practica.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER Gaming OC 12G

  1. Emil Alexandru a scris pe:

    Salutare, am și eu o întrebare și vreau să înțeleg de ce se întâmplă așa.
    De ce Firestrike pare să favorizeze AMD pe când 3dmark pare să favorizeze Nvidia ? Cu ce diferă cele 2 teste? De ce așa mare diferență între 2 producători ?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Testele din suita 3DMark sunt gandite special pentru a fi diferite si a accentua anumite aspecte. Testele Fire Strike reprezinta mai mult performanta in rasterizare si difera in functie de rezolutie, Time Spy adauga o serie de tehnologii moderne in timp de Port Royal si 3DMark DXR testeaza performanta in Ray Tracing, unde AMD sunt ceva mai in spate decast Nvidia.

Lasa-ne un comentariu: