Review – GIGABYTE GeForce RTX 4070Ti SUPER Gaming OC

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 24 January, 2024.

GIGABYTE GeForce RTX 4070Ti SUPER Gaming OC

 
Ieri v-am povestit despre un model “MSRP” pentru RTX 4070 Ti SUPER, mai precis MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G Ventus 3X. Seria Ventus este alcatuita din modele accesibile, care respecta specificatiile de referinta Nvidia, diferenta fata de RTX 4070 Ti in implementarea GIGABYTE Gaming OC fiind destul de scazuta. Ei bine, astazi a venit momentul sa comparam nucleele grafice in aceeasi implementare, testand GIGABYTE GeForce RTX 4070Ti SUPER Gaming OC.

Aceasta foloseste un sistem de racire masiv si o frecventa boost crescuta din fabrica, drept urmare ar trebui sa vedem un spor de performanta clar, atat fata de implementarea Ventus, cat si fata de GIGABYTE GeForce RTX 4070Ti Gaming OC. Asa cum va spuneam si cu alta ocazie, seria Gaming OC este coloana vertebrala din portofoliul de placi grafice GIGABYTE, placile video din aceasta serie fiind pozitionate cu grija, pentru a oferi un raport performanta / pret cat mai bun.

Drept urmare, astazi vom vedea cum se prezinta GIGABYTE GeForce RTX 4070Ti SUPER Gaming OC, precum si ce spor de performanta ofera aceasta fata de modelul anterior, mai precis GIGABYTE GeForce RTX 4070Ti Gaming OC. Nu in ultimul rand, tot astazi ar trebui sa isi faca aparitia placile grafice din seria RTX 4070 Ti SUPER si in magazinele din tara noastra.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – GIGABYTE GeForce RTX 4070Ti SUPER Gaming OC

  1. dorubm a scris pe:

    Multumim pentru review si-l asteptam cu nerabdare si cel de saptamana viitoare de la 4080ti s!!

  2. Doru a scris pe:

    Rezultatele din 3DMark sunt ptr Graphics score sau scorul total?

  3. Monstru Post author a scris pe:

    Scorul total

Lasa-ne un comentariu: