Review – GIGABYTE GTX 950 XTREME Gaming

Scris de: , in categoria: Placi video, in 21 October, 2015.

Concluzii

 
GIGABYTE GTX 950 Xtreme Gaming este primul model din seria Xtreme Gaming pe care il testam si a doua implementare de GTX 950 care poposeste in laboratorul nostru. Placa celor de la GIGABYTE reuseste sa se impuna la toate capitolele, incepand cu frecventa stock foarte ridicata si continuand cu performanta, temperaturile mai scazute atinse in timpul functionarii, nivelul de zgomot foarte bun precum si potentialul serios de overclocking.

GIGABYTE GTX 950 Xtreme Gaming poate fi achizitionata pentru 900 RON, un pret competitiv pentru o asemenea mini bestie, si este potrivita pentru orice sistem mainstream de gaming, mai ales daca sunteti pasionati de MOBA-uri sau MMORPG-uri.

Seria Xtreme Gaming a celor de la GIGABYTE are potential si sunt curios sa vad cum se vor prezenta viitoarele modele. Pana atunci, nu uitati ca puteti castiga o placa video GIGABYTE GTX 950 Xtreme Gaming si alte premii Xtreme daca va inscrieti in concursul pe care l-am organizat impreuna cu GIGABYTE!

 
Outro

Comentarii

3 comentarii la: Review – GIGABYTE GTX 950 XTREME Gaming

 1. Ionut a scris pe:

  Mai pui 49 lei si iti iei GTX 960 OC WindForce 2X sau la 1019 un GTX 960 G1 GAMING, deci pretul de 900 lei mi se pare cam mare, but then again, toata seria GTX 950 mi se pare overpriced. Placa e frumoasa, potenta, insa cred ca nu isi merita banii avand in vedere cat de aproape se afla de GTX 960 ca pret. Inca astept sa se mai aseze preturile…

 2. MariusPTR a scris pe:

  Felicitari pentru review, ma bucur sa vad ca va ganditi si la cei cu buzunare mai stramte!
  Totodata, placa este destul de scumpa pentru ceea ce ofera, daca aveti 900 de ron, mai bine ii cheltuiti pe o 770 sh, sunt o gramada de vanzare, trebuie doar sa stiti unde sa va uitati…scump domnule, nu se merita 200 de euro pentru o placa video modesta!

 3. Mihai a scris pe:

  GTX 950 este overpriced intr-adevar.
  Ca alternativa, pentru vreo 80lei in plus se poate achizitiona GIGABYTE Radeon R9 380 OC WINDFORCE 2X (m-am uitat la evomag.ro).

Lasa-ne un comentariu: