Review – GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 25 January, 2024.

GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC

 
Trebuie sa recunosc ca aceasta luna a fost diferita de orice alt Ianuarie prin care am trecut din momentul in care am pus bazele LAB501 si pana acum, fiind primul Ianuarie din istorie in care am publicat deja 5 review-uri de placa video, acum il scriu pe al 6-lea, iar pana la finalul lunii voi mai publica cel putin 2 review-uri, toate lansari de placi grafice noi. Da, am mai avut lansari in Ianuarie, atat de placi video, cat si de procesoare, dar parca niciodata atat de multe.

Si nu as putea spune ce s-a schimbat la nivelul strategiei producatorilor si de ce acestia, in special Nvidia, lanseaza 3 modele noi luna aceasta, modele pe care ar fi putut bine mersi sa le lanseze pe parcursul a 3 luni de zile, asa cum se intampla alta data. Poate au considerat ca noutatile aduse de placile lansate nu sunt atat de impresionante incat sa tina capul de afis timp de 2-3 luni… sau poate se pregateste o noua serie de lansare mai devreme decat ne asteptam. Vom vedea in cateva luni, presupun.

Cert este ca in aceasta luna au fost lansate oficial 3 placi grafice noi de la Nvidia si una de la AMD, acestea fiind trimise la teste atat sub forma de sample de la producator, sau sample care respecta specificatiile si MSRP-ul de referinta, cat si in implementare overclockata din fabrica de la parteneri. In cazul de fata discutam despre GIGABYTE, care au fost extrem de harnici luna aceasta si pentru fiecare placa video trimisa la teste de Nvidia sau AMD, au venit cu propria implementare, pana acum din seria Gaming OC.

Ei bine tot despre o placa grafica din aceasta serie discutam si acum, mai precis GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC. Pentru ca daca ieri vedeam cum se comporta o implementare Sapphire, astazi a venit momentul sa vedem ce au GIGABYTE de oferit in momentul in care discutam despre Radeon RX 7600XT.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: