Review – KFA2 GeForce GTX 1070 Ti EX-SNPR WHITE

Scris de: , in categoria: Placi video, in 23 November, 2017.

Concluzii

 
KFA2 GeForce GTX 1070 Ti EX-SNPR WHITE este disponibila in Romania pentru ~2700 RON, fiind cu 250 RON mai scumpa decat implementarea EXOC Sniper GTX 1070, respectiv cu ~370 mai ieftina decat implementarea EXOC GTX 1080. Modelul celor de la KFA2 obtine rezultate semnificativ mai bune decat referinta la capitolele nivel de zgomot si temperaturi, insa este depasita de catre implementarea Gaming a celor de la MSI. Ce-i drept, aceasta costa cu aproape 300 RON in plus.

Evident, la capitolul performanta in jocuri, cele trei modele obtin rezultate aproape identice, prin urmare alegerea se face in functie de urechea utilizatorului si preocuparea sa de catre temperaturile atinse de componentele din PC in timpul functionarii. Din pacate, in conditiile in care pretul valutei a fluctuat destul de mult in ultima perioada, preturile pentru romani nu sunt deloc prietenoase cu buzunarul, singurul avantaj pe care l-a adus lansarea lui GTX 1070 Ti fiind prezenta constanta in magazine a unor vesiuni de GTX 1070 sub 2000 RON.

Desigur, asta nu este vina celor de la KFA2, iar KFA2 GeForce GTX 1070 Ti EX-SNPR WHITE este o implementare cinstita, care isi gaseste fara probleme locul in gama din ce in ce mai stufoasa de produse a celor de la Nvidia. Totusi, eu personal nu pot sa nu simt lipsa unei versiuni Hall Of Fame. In fond, pentru asta sunt cunoscuti cei de la Galax (KFA2)!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: