Review – KFA2 GeForce GTX 1070 Ti EX-SNPR WHITE

Scris de: , in categoria: Placi video, in 23 November, 2017.

KFA2 GeForce GTX 1070 Ti EX-SNPR WHITE

 
Cu trei saptamani in urma asistam probabil la una dintre ultimele lansari de placi grafice ale acestui an, pe numele sau Nvidia GeForce GTX 1070 Ti. Aceasta lansare a avut cateva particularitati interesante – in primul rand, este genul de produs binevenit pentru cei care nu s-au putut hotari pana acum intre GTX 1080 si GTX 1070, dar care nu a starnit cine stie ce pasiuni in randul celor pentru care aceasta decizie era deja clara.

In al doilea rand, asa cum am vazut in momentul lansarii, cand am testat o implementare Founders Edition si o implementare MSI, majoritatea implementarilor lansate functioneaza in linii mari la aceleasi frecvente. Asta nu inseamna ca nu exista diferente intre implementari, temperaturile atinse in timpul functionarii sau nivelul de zgomot emis fiind diferente destul de clare in favoarea unei versiuni sau a alteia. Totusi, din punct de vedere al performantelor, diferentele nu vor fi atat de mari ca in cazul altor nuclee grafice.

Desigur, nu intentionez sa afirm ca intre diferitele implementari de GTX 1080 sau GTX 1070 ar exista diferente colosale. Totusi, daca acolo mai vedeam un 3-5%, in acest caz diferentele vor fi insignifiante, mai ales in cazul marii majoritati a implementarilor, care vor avea aceleasi frecvente de functionare. Un bun exemplu este implementarea despre care vom discuta astazi, mai precis KFA2 GeForce GTX 1070 Ti EX-SNPR WHITE, una dintre putinele implementari KFA2 / Galax testate de noi care nu este overclockata din fabrica pana aproape de limita procesului tehnologic.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: