Review – MSI GeForce GTX 1650 Gaming X 4G vs MSI GeForce GTX 1650 Ventus XS 4G OC

Scris de: , in categoria: Placi video, in 26 June, 2019.

Concluzii

 
Au trecut doua luni de la lansarea lui GTX 1650, iar astazi am completat testele noastre cu doua implementari cel putin interesante. Astfel, daca va doriti cea mai performanta si silentioasa implementare de GTX 1650 testata de noi, atunci MSI GeForce GTX 1650 Gaming X 4G este o alegere optima, fiind disponibila in magazine pentru ~949 RON.

Pe de alta parte, daca silentiozitatea si cateva cadre pe secunda in minus va intereseaza mai putin, dar aveti in plan constructia unui sistem de mici dimensiuni, atunci MSI GeForce GTX 1650 Ventus XS 4G OC este o alegere interesanta, fiind o placa grafica in format mic, care nu necesita alimentarea printr-un cablu PCI-E.

Ambele implementari sunt interesante, insa preferata mea este cu siguranta MSI GeForce GTX 1650 Ventus XS 4G OC, aceasta fiind o mica bijuterie. Singura problema pe care o au ambele implementari, sau mai bine zis toate GTX 1650-urile disponibile pe piata, este concurenta facuta de veteranul RX570, existand chiar si implementari de 600 RON disponibile in comert in momentul de fata.
 

Comentarii

Un comentariu la: Review – MSI GeForce GTX 1650 Gaming X 4G vs MSI GeForce GTX 1650 Ventus XS 4G OC

  1. Marian a scris pe:

    Salut,
    Dupa parerea mea Gaming X nu ar trebui sa existe in varianta 1650. Nu aduce nici un avantaj palpabil cu exceptia a 3dB in load. Asta cu setarile standard. Avand in vedere temperaturile super sigure pentru yearly-use se poate seta curba ventilatoarelor de pe ventus mai relaxata si temperatura de la gpu boost mai sus astfel incat sa fie mai silentioasa.
    Sugerez procurarea unei camere termice pentru a vedea daca exista puncte fierbinti pe placile video, de baza, ssd-uri nvme.
    Spor la treaba cu toate lansarile din vara asta!

Lasa-ne un comentariu: