Review – MSI GeForce RTX 2080 SUPER Gaming X Trio, MSI GeForce RTX 2070 SUPER Gaming X Trio & MSI GeForce RTX 2060 SUPER Gaming X

Scris de: , in categoria: Placi video, in 5 August, 2019.

Concluzii

 
Astazi se implineste fix o luna de cand a fost lansata seria SUPER, iar noi am reusit sa testam pana acum 9 modele, mai precis 3 referinte si cate 3 implementari de la MSI si GIGABYTE – practic, cate 3 implementari pentru fiecare model. Si lucrurile sunt cat se poate de clare – pe de o parte, din punct de vedere al performantei, Nvidia au venit cu un upgrade binevenit in 2019, distantandu-se si mai mult de concurenta. Pe de alta parte, libertatea de miscare a integratorilor a fost semnificativ ingradita odata cu lansarea seriei RTX, diferentele de performanta intre implementari fiind minore.

Astfel, chiar daca implementarile MSI utilizeaza PCB-uri custom si sisteme de racire supradimensionate, diferenta de performanta fata de implementarile GIGABYTE este de doar cateva cadre pe secunda, atat implementarile after-market, cat si versiunile Founders Edition obtinand rezultate similare in testele noastre.

Diferentele apar la capitolele temperaturi si nivel de zgomot, iar aici rezultatele sunt impartite. Astfel, implementarile MSI sunt cele mai reci, in timp ce implementarile GIGABYTE sunt ceva mai silentioase. Practic, alegerea ramane la latitudinea consumatorului, in functie de nevoile acestuia, brand-ul preferat si bugetul pe care il are la dispozitie.

Totusi, cei de la MSI merita felicitati pentru modul in care se prezinta implementarile din gama Gaming Z Trio, MSI GeForce RTX 2080 SUPER Gaming X Trio si MSI GeForce RTX 2070 SUPER Gaming X Trio avand un PCB construit ca un tanc si un sistem de racire urias, aspectul fiind de asemenea unul deosebit.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – MSI GeForce RTX 2080 SUPER Gaming X Trio, MSI GeForce RTX 2070 SUPER Gaming X Trio & MSI GeForce RTX 2060 SUPER Gaming X

Lasa-ne un comentariu: