Review – MSI GeForce RTX 3090 GamingX Trio

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 24 September, 2020.

Concluzii

 
Ehehei, dragii monstrului… mult a fost… mult a mai ramas. Pentru ca desi ati putut citi pana acum articolul de lansare, respectiv povestea lui MSI GeForce RTX 3090 GamingX Trio, am mai pregatit cateva articole pentru voi in urmatoarele ore. Pentru ca, pana la urma, am primit trei implementari de RTX 3090 si le-am testat in ordinea in care au ajuns in laborator. Si daca tot am testat cea mai puternica placa grafica disponibila pe piata, nu puteam rata ocazia de a compara platforma noastra de teste cu varful de gama al celor de la Intel. Dar despre asta… povestim intr-un alt articol.

Pana atunci, trebuie sa tragem o concluzie legata de MSI GeForce RTX 3090 GamingX Trio. Iar concluzia este destul de simpla… pana in momentul de fata, aceasta este cea mai puternica placa video testata de noi, care obtine un spor urias de performanta fata de generatiile anterioare, intrecand implementarea ASUS cu o diferenta notabila in 4K. Asta inseamna ca diferenta fata de RTX 3080 FE este si mai mare acum, ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

Mai mult decat atat, sistemul de racire si PCB-ul sunt adevarate opere de arta, MSI GeForce RTX 3090 GamingX Trio fiind o placa puternica, dar silentioasa, in conditiile in care temperatura nucleului grafic nu trece de 69 oC. Tinand cont de aceste aspecte, sincer imi este si frica sa ma gandesc cat va costa o astfel de implementare de varf.

Cel mai probabil vom afla in cursul zilei de astazi. Pana atunci, nu ne ramane decat sa ne minunam de bestia pe care cei de la MSI au dezlantuit-o asupra publicului nevinovat. Sunt convins ca exista implementari similare si in portofoliul ASUS sau AORUS, drept urmare de-abia astept sa le testez. It’s BFGPU time!
 

Comentarii

4 comentarii la: Review – MSI GeForce RTX 3090 GamingX Trio

 1. Andy a scris pe:

  Un overclock nimic??

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Pentru?

 3. Andy a scris pe:

  Doar demonstrativ..

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Nu am avut suficient timp la dispozitie – placa a ajuns la noi cu mai putin de 24h inainte de NDA.

Lasa-ne un comentariu: