Review – MSI GeForce RTX 3090 GamingX Trio

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 24 September, 2020.

MSI GeForce RTX 3090 GamingX Trio

 

Gata dragilor, acum ca am trecut prin articolul de lansare, putem sa ne relaxam si sa incepem sa vedem ce alte bunatati au ajuns in hruba Monstrului in aceasta perioada. Iar una dintre aceste bunatati se numeste MSI GeForce RTX 3090 GamingX Trio si promite sa ne impresioneze, fiind varful de gama al celor de la MSI in acest moment.

Astfel, acestia au anuntat astazi 4 versiuni de RTX 3090, mai precis MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24G, MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24G OC, MSI GeForce RTX 3090 GAMING TRIO 24G si perla coroanei, placa primita de noi la teste, mai precis MSI GeForce RTX 3090 GamingX Trio 24G. Aceasta include tot ce au mai bun de oferit MSI in acest moment, de la sistemul de racire Tri FrozR 2, ventilatoarele Torx 4.0, heatpipe-urile Core Pipe, respectiv backplate-ul din grafen si pana la PCB-ul cu doua straturi groase de cupru (2oz).

Daca Founders Edition este… ei bine, pana la urma o referinta, iar ASUS TUF este o implementare mainstream cu un bun raport calitate / pret, MSI GeForce RTX 3090 GamingX Trio este un varf de gama, monstruos in toate aspectele, de la dimensiuni sau frecvente si pana la cei trei conectori de alimentare PCI-E 8pin.

Si daca in articolul de lansare am abordat mai multe aspecte, acum a venit momentul sa ne minunam pur si simplu in prezenta impunatoarei MSI GeForce RTX 3090 GamingX Trio, sa o admiram si sa vedem ce aduce in plus fata de o implementare ceva mai pamanteana, cum este TUF-ul. Eu cred ca avem ce vedea… in fond, se vede cu ochiul liber cum arata RTX 3080 FE pe langa MSI GeForce RTX 3090 GamingX Trio, nu-i asa?

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – MSI GeForce RTX 3090 GamingX Trio

 1. Andy a scris pe:

  Un overclock nimic??

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Pentru?

 3. Andy a scris pe:

  Doar demonstrativ..

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Nu am avut suficient timp la dispozitie – placa a ajuns la noi cu mai putin de 24h inainte de NDA.

Lasa-ne un comentariu: