Review – MSI GeForce RTX 3090 GamingX Trio

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 24 September, 2020.

Relative performance

 
Dupa cum spuneam, in cazul review-urilor implementarilor nu vom analiza rezultatele in fiecare joc in parte. Am trecut placa prin toata metodologia noastra, puteti analiza graficele in acest review, am publicat chiar si framerate-ul mediu, atat per total, cat si per rezolutie. Concluzia legata de performanta o tragem insa aici, in capitolul dedicat performantei relative fata de RTX 3080 FE.

Si asa cum v-am mai spus in nenumarate randuri, media rezultatelor nu este neaparat reprezentativa pentru performanta absoluta, fiind o normalizare raportata la platforma noastra de teste, jocurile utilizate de noi si setarile utilizate de noi. Fiecare metodologie diferita va avea alt rezultat si acest lucru este perfect normal.

Pe de alta parte, este o metoda rapida de a ne da seama de performanta relativa a placii testate. De exemplu, ASUS TUF RTX 3090 obtine un spor mediu fata de RTX 3080 FE de 6%, diferenta in 4K fiind de 11%. Ei bine, MSI GeForce RTX 3090 GamingX Trio obtine o performanta medie cu 3% mai mare decat implementarea TUF, fiind cu 5% mai rapida in 4K, ceea ce, trebuie sa recunoastem, este impresionant.
 

Comentarii

4 comentarii la: Review – MSI GeForce RTX 3090 GamingX Trio

 1. Andy a scris pe:

  Un overclock nimic??

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Pentru?

 3. Andy a scris pe:

  Doar demonstrativ..

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Nu am avut suficient timp la dispozitie – placa a ajuns la noi cu mai putin de 24h inainte de NDA.

Lasa-ne un comentariu: