Review – MSI GeForce RTX 3090 Ti Suprim X

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 18 April, 2022.

Relative performance

 
Asa cum v-am obisnuit, am trecut placa prin toata metodologia noastra – puteti analiza graficele in acest review – si am publicat framerate-ul mediu, atat per total, cat si per rezolutie. Drept urmare, concluzia legata de performanta o tragem aici, in capitolul dedicat performantei relative fata de RTX 3080 FE.

Nu ne putem astepta la un spor de performanta socant de la un nucleu care are doar 2 SM-uri in plus, nu-i asa? Ei bine, lucrurile nu stau chiar atat de simplu, deoarece nucleul lui MSI GeForce RTX 3090 Ti Suprim X este tactat cu 11 procente mai sus decat nucleul lui RTX 3090, in timp ce memoria, chiar daca este vorba despre aceeasi cantitate si aceeasi magistrala, este tactata cu 8 procente mai sus.

Toate aceste modificari au ca efect un spor de performanta total de 8% fata de RTX 3090, ceea ce trebuie sa recunoastem ca in segmentul high-end chiar inseamna ceva. Mai ales in 4K, unde sporul de performanta urca pana la 12%.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – MSI GeForce RTX 3090 Ti Suprim X

  1. Bogdan Petriceicu-Mujdeu a scris pe:

    3090Ti (a se citi “tai” :P) pare sa fie o placa pentru colectionari sau un “trial” pentru seria 4000.

  2. Cand mi-am luat o sursa Seasonic de 750W acum 4 ani mi-am zis ca e arhisuficient daca nu planuiesc SLI. Se pare ca m-am inselat.

  3. Monstru Post author a scris pe:

    Nici eu nu as fi zis ca va fi nevoie de mai mult…

Lasa-ne un comentariu: