Review – Nvidia Titan V – Enter the matrix

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 2 February, 2018.

Prezentare

 
Cand pestele e-n cuib… te frige… las-o jos! Sau mai bine zis… Bling… mult bling bling! De la cutia alba, trecand prin racirea Founders Edition de culoare aurie si pana la pretul “exclusivist” de 3000 Euro, it’s all about the bling! Cu alte cuvinte, daca esti unul dintre putinii maniaci care chiar a achizitionat o astfel de placa, nu-ti face griji… Oricine va vedea o poza cu sistemul tau va suferi un caz acut de invidie majora, urmat de reconsiderarea celor mai recente alegeri in viata!

Totusi, pana si regele trebuie sa viziteze uneori toaleta, prin urmare Nvidia Titan V este dotata cu un conector PCI-E 8 pin, un conector PCI-E 6 pin, 3 conectori Display Port si un conector HDMI, la fel ca si “muritorii de rand”, adica referinta GTX 1080Ti. Ca avem de-a face cu o pastila de dimensiuni pantagruelice si un PCB demn de un episod din Star Trek, asta este alta poveste.

 

Comentarii

7 comentarii la: Review – Nvidia Titan V – Enter the matrix

 1. doru pop a scris pe:

  Woau…
  Frumoasa introducerea…
  Apoi de placa …ce sa mai … dupa citirea specificatiilor , am crezut cu emotie ca o sa vad diferente mult mai mari la jocuri … Nu ca n-ar fi puternica , “Dar nu este monstrul pe care il cauta majoritatea gamerilor”…

  Primavara -vara sigur deci ne asteptam la ceva frumos .

  Bravo nvidiei ca nu se opresc ( mai ales ca oricum nu mai are concurenta ) , acum daca noile placi ar veni si cu preturi pamantesti …ar fi super…( sa nu puna 1500 Euro pt noile placi ce vor urma in primavara )

 2. doru pop a scris pe:

  Cred ca la minerit asta face cel mai bine treaba 🙂

 3. JJ.Nicolae a scris pe:

  Cu o pastila dublu fata de cele anterioare, cu viteze bune si inca umpic ciuntita (eu cred ca intentionat vezi SM-urile) e clar ca au lasat loc pentru mai bine.
  Buna pentru minerit, clar, dar si pretul pe masura. Iar cum asa incet incet gamingul pe PC va trece pe planul 2 in favoarea mineritului (din punct de vedere al GPU, parere personala). Chiar daca producatorii “ar dorii” sa nu fie asa, dintr-un anumit punct de vedere (fiabilitatea in timp a placilor), din alt punct de vedere ar prefera sa fie cererea mai mare decat productia (pana la urma castigurile sunt baza oricarei afaceri).
  Sunt curios versiunile din gama de mijloc cum vor arata, mai ales ca inca NVIDIA nu are un rival adevarat (poate pana la finele anului se va schimba si acest fapt).

 4. doru pop a scris pe:

  Cand nu mai ai concurenta …si vezi ca placa veche se vinde in draci la peste 1000 euro , ce motiv altul sa scoti alta mai buna, decat s-o pui la vanzare la pret si mai ssus, ai avea?

 5. teo a scris pe:

  Bine ca dupa atatea luni de cand a aparut v-ati trezit si voi sa faceti review.

 6. hizo a scris pe:

  ppentru ce va insemna sper cat mai curand aplicatiile care vor folosi capacitatile deep llearning, pretul, pt aceasta placa deschizatoare de drum, e deplin justificat…

 7. doru pop a scris pe:

  @teo ce inseamna la tine ” atatea luni” ca eu din cate stiu placa aceasta, nvidia doar in decembrie (acum 2 luni) au anuntat-o.

Lasa-ne un comentariu: